Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moooooonikkkkkkkkk

Robienie loda, a blokada żuchwy !

Polecane posty

Gość moooooonikkkkkkkkk

Witam. Ostatnio miałam dość nieprzyjemną sytuację, w trakcie robienia loda chłopakowi zablokowała mi się chyba żuchwa. Ogólnie wyglądało to tak, że poczułam drętwienie buzi więc przerwałam, ale nie mogłam zamknąć ust przez dobre dwie minuty. Nigdy wcześniej mi się coś takiego nie zdarzyło, przeraziłam się. Jest w tym na pewno moja wina bo chciałam działać jak najdłużej, bez żadnej przerwy i choć zawsze podczas seksu oralnego czułam takie blokowanie to co jakiś czas dawałam odpocząć buzi, a tym razem tego nie zrobiłam. Dodam, że mam małe usta i podczas zakładania aparatu ortodontycznego (już go nie mam) miałam zakładany na kąciki warg taki rozciągacz ( nie wiem jak to się nazywa) w rozmiarze dla dzieci bo ten dla doroslych był zwyczajnie za duży. Czy ktoś miał podobną sytuację?

Gość moooooonikkkkkkkkk
nikt nie miał podobnej sytuacji ? :(

Ja cierpię u dentysty :) za każdym razem każe mi mocniej otwierać buzię, a ja nie mogę :) mam za mały rozstaw szczęki. Niestety nic Ci nie mogę pomóc.

Gość moooooonikkkkkkkkk
czyli myślisz, że u mnie może być en sam powód? dodam, że nigdy nic mi się nie blokowało, ani przy głośnym śmianiu, ani ziewaniu. Tylko teraz, ten jeden, jedyny raz... niestety przez to mam wręcz obsesję. Loda to już w życiu nie zrobię. ale boję się też, że któregoś dnia zablokuje mi się znowu :(

Gość gość
Kurczę, głupia sprawa, współczuję ci. Ja również nie potrafię jakoś strasznie szeroko otwierać ust. Kiedyś miałam powiedzmy, że podobny problem. Obciągałam facetowi z dużym i grubym członkiem. On potrafił wytrzymać na prawdę długo wiec robiłam ta nieszczęsną laskę ponad 20 minut, każdy inny by w tym czasie odleciał ze dwa razy, a on jak skała haha. W każdym bądź razie kiedy nareszcie skończył, moja buzia była całkowicie odrętwiała :/

Nie wiem, mi nic się nigdy nie blokowało, więc nie uważałem tego za jakiś wielki problem, ot taka niewygodna przypadłość. Serio uważam, że powinnaś spytać lekarza (przypuszczalnie dentysta powinien coś na ten temat wiedzieć) o cały przypadek (nie musisz go informować co dokładnie robiłaś, kiedy wystawiłaś sobie szczękę z zawiasów). Na pewno Ci powie, czy to jest niebezpieczne, czy tylko niewygodne, czy da się leczyć, czy powinnaś w jakimś stopniu uważać. Ja wiem, że większość Polaków to "lekarze" i każdy ma coś do powiedzenia na podobny temat, ale zamiast się męczyć z nierozwiązanym problemem, lepiej skontaktować się ze specjalistą.

Gość jestem na kafero
można sobie wygooglować zablokowanie, ćwiczenia mięśni żuchwy, itp. to jedna ze stron >> http://www.tipy.pl/artykul_3679,jak-zrobic-masaz-zuchwy.html

Hm, mi to chyba nic nie da, bo nie mam zesztywniałej żuchwy, tylko dość wąską twarz i niezbyt szerokie usta i po prostu nie mogę się za bardzo rozdziawić :)