Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, porady kulinarnej potrzebuję!

Polecane posty

Gość gość

:P Mam pulpety, dostałam od teściowej, niby w sosie koperkowym, ale w ogóle tego kopru nie czuć. I mam sos grzybowy (na bazie śmietany), ale jest go niedużo. Zastanawiam się jak i czym podrasować te pulpety, żeby jakkolwiek smakowały (teraz smaku nie mają żadnego) i czy - gdybym zrobiła je w sosie pomidorowym - pasowałyby do tego sosu pieczrkowego? Jak myślicie??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w dwóch sosach?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
w trzech, bo jeszcze koperkowy :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dodaj śmietany, będzie śmietanowy..

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Haha :D No nie, ten koperkowy się nie liczy, bo go nie czuć :D Pulpety są - powiedzmy - w sosie własnym (z dodatkiem kopru, którego nie czuć :classic_cool: ). Dodałabym po prostu odrobinę koncentratu, śmietanki, przyprawy. I podałabym z kaszą jęczmienną z tymi pieczarkami :classic_cool: Chociaż jak teraz to piszę to chyba nie bardzo to do siebie pasuje :D No to czym doprawić ten sos własny z pulpetów, żeby mi to grało z tymi grzybami? :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Moim zdaniem pasuje.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Autorko, pyknij te pulpety do pieczarek, jak masz ich niedużo, to daj śmietanę i podduś to razem ;) Z tym pomidorowym to nie bardzo, chyba, że twoja rodzinka lubi takie ekstremalne połączenia:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
tak do gotowania sie zabiraj jkobieto polska ja nie wiem jak tak w ogole mozna zyc 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×