Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny, porady kulinarnej potrzebuję!

Polecane posty

Gość gość

:P Mam pulpety, dostałam od teściowej, niby w sosie koperkowym, ale w ogóle tego kopru nie czuć. I mam sos grzybowy (na bazie śmietany), ale jest go niedużo. Zastanawiam się jak i czym podrasować te pulpety, żeby jakkolwiek smakowały (teraz smaku nie mają żadnego) i czy - gdybym zrobiła je w sosie pomidorowym - pasowałyby do tego sosu pieczrkowego? Jak myślicie??

Gość gość
w dwóch sosach?

Gość gość
w trzech, bo jeszcze koperkowy :D

Gość gość
Dodaj śmietany, będzie śmietanowy..

Gość gość
Haha :D No nie, ten koperkowy się nie liczy, bo go nie czuć :D Pulpety są - powiedzmy - w sosie własnym (z dodatkiem kopru, którego nie czuć :classic_cool: ). Dodałabym po prostu odrobinę koncentratu, śmietanki, przyprawy. I podałabym z kaszą jęczmienną z tymi pieczarkami :classic_cool: Chociaż jak teraz to piszę to chyba nie bardzo to do siebie pasuje :D No to czym doprawić ten sos własny z pulpetów, żeby mi to grało z tymi grzybami? :D

Gość gość
Moim zdaniem pasuje.

Gość gość
Autorko, pyknij te pulpety do pieczarek, jak masz ich niedużo, to daj śmietanę i podduś to razem ;) Z tym pomidorowym to nie bardzo, chyba, że twoja rodzinka lubi takie ekstremalne połączenia:D

Gość gość
tak do gotowania sie zabiraj jkobieto polska ja nie wiem jak tak w ogole mozna zyc 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE