Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 20, 2015 Czyli pójść do sklepu, wziąć do koszyka, zapłacić. Albo, żeby kryć się z robieniem bimbru. Albo kryć się ze sprzedażą tegoż bimbru. Chcę to będę sprzedawał, chce ktoś ode mnie kupić, to kupi, nic rządowi do tego. Co to jest, żebym marihuany nie mógł hodować we własnym domu? Nie wkurza Was to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 20, 2015 rządzące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 z tym się zgodzę. ja np. chciałbym sobie hodować trawkę i sprzedawać, a znam się na rzeczy, mam znajomości etc. no ale co z tego? nie będę ryzykować tym, że mnie pały zgarną i spędzę kilka lat za kratkami. dno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Red Leeloo 0 Napisano Luty 20, 2015 W żadnym kraju nie kupisz koki jak normalny człowiek, ale co do palonka zgadzam się. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 20, 2015 Te ścierwa rządzące Polską stworzyły w tym kraju czarny rynek, czyli podziemie. Stworzyli i teraz sobie walczą z tym. Te przygłupy nie widzą tego że gdyby pozwolili decydować ludziom to znaczna część problemów wyparowałaby ( oczywiście inne by się pojawiły, ale mniejsze). Nie ma to jak stworzyć sobie problem i później szczycić się tym że walczy się z tym problemem i robić z siebie bohaterów ( polucyjniaki). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 20, 2015 To się bardzo dobrze składa, Polska może być pierwszym krajem, może wyznaczyć standardy. Tylko się cieszyć, Polska będzie pierwsza. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 Precz z forum narkomanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przeciwnik islamizacji Europy Napisano Luty 20, 2015 Po co wyzywasz? Dlaczego zaraz narkoman, może chcę tylko spróbować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 20, 2015 Co gorsza, przez ścierwa rządzące tym krajem nie mogę kupić w aptece lekarstw gdy nie posiadam specjalnego pozwolenia( recepty). To jest normalne? Niewolnik pewnie nie widzi w tym nic złego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawictwo pospolite 137 Napisano Luty 20, 2015 a w innych krajach niby można kupic kokaine ? PRzeicez to jest zakazane na całym swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 a ile posadek państwowych stworzono w tym celu za które płaci jak zwykle okradany podatnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 20, 2015 Właśnie, substancja organiczna, to dlaczego nie może być dostępna dla każdego? Z ziemi powstała więc jakim prawem rządowe ścierwiska przywłaszczyły sobie możliwość wyboru ( spróbować bądź nie, na własną odpowiedzialność)? Tylko narzuciły te ścierwa rządzące że nie można i już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 20, 2015 Pospolite, a jak na całym świecie byłoby nakazane że masz żreć gunwo, to? Zakazana kokaina to inaczej nakazane nie zażywanie kokainy. A powinno być, że jest możliwość wyboru czy chcesz zażyć czy nie chcesz zażyć ( konsekwencje ty ponosisz, oczywiste). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 Bo to są totalitarne ścierwa żyjące z rozkazywania jak masz żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 20, 2015 Te ścierwa trzeba będzie wytarzać w smole i pierzu( jak Pan JKM zaproponował). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 masz tu kawałek na poprawę humoru http://youtu.be/bDTcw8WRmX8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 Chory jesteś i biedny że do szczęścia brakuje ci trawy: ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 20, 2015 Między innymi do szczęścia brakuje mi Wolności, a nie jakieś trawy, kokainy czy bimbru. Dziękuję za dyskusję, do następnego, udanego wieczoru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 20, 2015 Dzięki za kawałek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 27, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach