Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia6824921

Centrum Dermatologii i Medycyny Estetycznej Amaryllis Bytom

Polecane posty

Witam wszystkich! Założyłam ten temat, ponieważ chciałabym dowiedzieć się co myślicie o tym miejscu? Słyszałam, że jest tam wielu bardzo dobrych specjalistów z zakresu medycyny estetycznej oraz dermatologii.

Gość gość
Witam, jestem stałą pacjentką Amaryllisa. Miałam robione zabiegi takie jak, usuwanie rozstępów laserem frakcyjnym oraz zabieg kriolipolizy. Jestem bardzo zadowolona, lekarze oraz cały personel bardzo mili, zabiegi wykonywane były bardzo profesjonalnie. Mogę śmiało polecić innym. :)

Gość gość
Ja polecam gabinet medycyny estetycznej http://www.fleurdebeaute.pl/. Potrafią tam zadbać o kobietę, zabiegi są czystą przyjemnością.

Gość gość
Także ich polecam. Używają francuskiej marki Ingrid Millet, jest to jedyny gabinet który jej używa. Są to kosmetyki z kawioru (jesiotra), który żyje w czystym i odizolowanym środowisku. Zabiegi prowadzone w tym gabinecie kosmetycznym to swoiste rytuały.

Gość gość
Hej, nazywam się Agata. Miałam robiony tam 3 razy peeling i jestem zadowolona, pomogło mi pozbyć się nieprzyjemnych zmian na twarzy i trądziku. Mama kupowała tam krem Yonelle i jest mega zadowolona, mimo wieku jej cera jest zregenerowana i przyjemna. POLECAM AMARYLLISA, sprawdzone i skuteczne miejsce. :>

Gość gość
hej ja również polecam Amaryllis, reguralnie chodze tam na masaże próżniowe, miałam skórkę pomarańczową na udach a teraz mój problem znikł, pani masażystka rewelacja :)

Gość gość
Witam, czy ktoś może podać namiary na to centrum?? Jakiś aktualny numer telefonu? Czy wogóle istnieje jeszcze to centrum dermatologii?