Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcę się podzielić z wami moją historią która odwróciła moje życie o 180 stopni. Mianowicie niedawno dowiedziałem się że żona mnie zdradziła z innym facetem. Facet żonaty, dwójka dzieci. My również mamy swoją pociechę w podobnym wieku jak jego. Nie będę się rozpisywał jak podle się czuje i co myślę o swojej żonie bo to chyba wiadome i nawet nieistotne - z tym muszę poradzić sobie sam. Postanowiłem jej to wybaczyć ze względu na to że mocno ją kochałem oraz to że oprócz uczucia łączy nas jeszcze dziecko. Które niczemu winne nie powinno cierpieć z tego powodu. Pozostaje jeszcze fakt że o tym co zaszło oprócz samych zaangażowanych wiem tylko ja. I teraz mam dylemat. Chętnie narobię koło pióra temu gnojkowi. Zastanawiam się czy uświadomienie jego żony o tym jakiego ma wiernego męża przeze mnie to dobry pomysł. Obawiam się że wieść się rozniesie po całej okolicy. Co wy o tym myślicie.

Gość gość
uświadom jego żonę oczywiście

Gość gość
załatw swoje sprawy w swoim gnieździe a do cudzego się nie wpirdal.... , jeśli ci ulży obij mordę gościowi, ale nie niszcz jego żony, ona nie jest niczemu winna, acha piszę ci to jako facet

Gość gość
Właśnie jego zona i dzieci nie są niczemu winne. Tez mam tego świadomość. Z drugiej strony powinna wiedziec z jakim h... Zyje. Mordę obic to Malo w porównaniu z tym co mam zamiar.

Gość gość
Narazie to tylko ja i wy wiecie ze mam zone dziwke. Kiedy dowie sie o tym jego zona będą wiedzieć wszyscy. Nie wierze ze nie wyjdzie z siebie i go nie wypierd... Z domu a to się odbije szerokim echem.

Gość rozwódkaaaaaaaa
jego zona ma prawo wiedzieć, ja tam nawet bym jego rodzicom powiedziała :P, ale ja jestem inna - ja nie wybaczyłabym... nie ma tkwic w kłamstwie, skoro życie jeszcze przed nami.

Gość gość
Kolego skoro wybaczyles ,to nie szukaj zemsty. Żadbaj o siebie,o swoje relacje. W czyich ramionach, twoja zona znajdzie oparcie,gdy środowisko ja osadzi.? Miales pecha że się dowiedziales.