Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja

Polecane posty

Gość gość

Witam, Poszuje dobrego salonu kosmetycznego, gdzie wykonuja bezbolesna depilacje laserowa? Mozecie cos polecic?

Gość gość
Ja polecam Beauty&Health klinikę na zwierzyńcu. Sama byłam tam na depilacji laserowej nowoczesnym laserem diodowym soprano. Powiem, że wcześniej spotkałam się z opiniami, że laser boli a tutaj takie zaskoczenie. Nie bolało ani trochę! Depilowałam łydki i naprawę polecam!

Gość gość
Mam wlasnie dosc bolesnych depilacji wiec poszukuje jakiejs formy bezbolowej. Jak wyglada kwestia finansowa zabiegu w polecanym przez ciebie salonie?

Gość gość
Zależy o jakiej okolicy myślisz. Mnie za jednorazowy zabieg wyszło 349 zł ponieważ wykupiłam ich cała serię bo tylko wtedy jest efekt. Pani kosmetolog powiedziała, że w moim przypadku będzie to 5 zabiegów w odstępach co 4 tygodnie.

Gość gość
tak dokładnie ten :)

Gość marikakika
A co tam można jeszcze zrobić?

Gość jagodajoko2
Cześć, widzę że mają całkiem bogatą ofertę. Zastanawia mnie jednak jak wygląda tam sprawa rehabilitacji. Chciałam zrobić sobie pewien oczyszczający zabieg kosmetyczny ale skoro mają tam również rehabilitację to może pomogliby mi z coraz bardziej dokuczającym bólem pleców?