Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ex olal komunie

Polecane posty

Gość gość

Moj byly maz oznajmil ze nie przyjedzie na komunie syna. Mieszka za granica d**ek jeden i stwierdzil ze nie dostanie urlopu,ale ja w to nie wierze.Mysle ze jego nowa zonka go urobila . Co mu napisać by mu poszlo w piety?

Gość gość
Nikt nic nie doradzi? Ciągle watki o exach a nagle nie ma nikogo. Chcialabym napisać tak by go zmusić do przyjazdu przede wszystkim ze względu na syna ale i by utrzeć nosa tej p*****e.

Gość gość
Nie nadz smieszna ptzeciez go nie zmusisz.

Gość gość
Kurde, a na kafe ponoć mąż i małżeństwo to taka recepta na udane życie, bo nawet po rozwodzie są zobowiązania i odpowiedzialność, a tu taaaaaki klops!

Gość gość
Dla dobra syna nie rób NIC! Synek wkrótce dorośnie i wyciągnie wnioski sam. Pozwól byłem robić tyle ile chce, a syn szybko pozbędzie się złudzeń i zaakceptuje sytuacje.

Gość gość
Syn moze i zaakceptuje ale ja nie pozwole by on olewal moje dziecko. Dlatego chce mu cos chamsko napisać by mu zagrac na uczuciach i na nerwach jego żonce. Moze wyda wam sie to smieszne czy dziecinne ale szlag mnie trafia,urodzil mu sie drugi syn to mojego ma gdzieś!!

Gość gość
Cokolwiek napiszesz i tak nic nie wskorasz. Wyjdziesz tylko na idiotke a ani ex ani jego zina nic sobie z tego nie zrobia.

Gość gość
Ja myślę ze sie wkurza.ale co by napisać..mysle cos typu jak możesz olewać tak patryka,on cię kocha i tęskni i plakal przez ciebie ze nie przyjedziesz.jestes zasranym dupkiem i skoro ci nie zależy to mogę cię pozbawić praw, zlozyc o wyzsze alimenty i wtedy cię zmuszę byś przyjechal,moge zatruć ci życie,skończ w końcu sluchac swojej żonki bo stracisz patryka na dobre tatusiu za dychę. Nie przepuszcze ci,szkoda ci kasy na bilety? inaczej to zalatwie.! Co myslicie?

Gość gość
Że to totalna zenada. ..

Gość gość
Dlaczego żenada? Walczę o syna! Niech ten debil zrozumie .. ze jest ojcem. Narobilam dlugow które on musi splacic(zresztą dobrze mu tak to i tak niska cena za zdradę) jest na mnie w****iony ale dlaczego syn ma przez niego cierpieć!

Gość gość
Jesteś prawdziwa jędzą , współczuje Patrykowi . Zero klasy:(

Gość gość
Dlaczego zero klasy? Latwo ci sie pisze nie ty patrzysz na smutne dziecko przez głupiego tatusia.

Gość gość
Jak narazie szczyty glupoty i kompletny brak klasy pokazujesz ty, nie dziwię się że facet zwial, szkoda tylko dziecka

Gość gość
Mój były też nie interesuje się dzieckiem już 7 lat i wiesz co? Jestem dorosła więc nie będę się zachowywać jaK idiotka i próbować mu dopiec. W swoim czasie olewanie dziecka samo się na nim zemści. A ja zachowuje się z klasą i nie płaszcze przed byłym. Ma swoje życie, jego sprawa, jego wybór. Tylko jeśli na parę lat zachce mu się być ojcem to będzie za późno i to zaboli to bardziej niż jakiekolwiek słowa.

Gość gość
Jak inaczej zalatwisz? Siła go przyciagniesz? Zwiarzesz i przytaszczysz na plecach? Kobieto jesteś żenująca po prostu i nie masz za grosz klasy. A przyjechać może na sprawę o podwyższenie alimentów tylko, ze Ciebie potraktuje jak powietrze. Zazdrość bierze, ze ułożył sobie zycie, a Ciebie ma gdzieś. Myślisz, że do Ciebie wroci? Na jego miejscu trzymalabym się jak najdalej od takiej szajbuski.

Gość gość
pewnie mu życie upiększyłaś tak że nie ma ochoty nawet cię oglądać :D

Gość gość
tak z ciekawości, ty narobiłaś długów które on MUSI spłacać? jakim to cudem?

Gość gość
Wzielam drobne debety i pozyczki jak bylismy małżeństwem,on byl wtedy za granica,przez kilka lat byl spokój, ze mnie nie mieli jak sciagnac bo nie mam stalej pracy,a jak mialam to najnizsza krajową wiec nic nie mogli mi zrobic aż w końcu odezwali sie do niego po 4 latach,a jak sie rozwodzilismy to go tak urobilam ze byliśmy na stopie"koleżeńskiej"i nawet mu nie przyszlo do glowy ze są dlugi,a ze on nigdy nie pilnowal swoich spraw to jego problem. Nie jest mi go szkoda,przynajmniej tak zapłaci za zdradę i olewanie syna. To ja ponoszę trudy wychowania a on dzwoni raz na kilka miesięcy! Wiec skoro mogę w ten sposób go w****ic to wykorzystam sytuacje. Zmusić go nie zmuszę zeby przyjechal na komunie,ale na sprawę w sądzie będzie musial bo sie będzie bal ze go oczernie i ze przegra,i zeby wrocil tez nie chce,sama zlozylam pozew o rozwód.

Gość gość
facet robił za granicą a ty debety brałaś? to są dwie możliwości - albo on niezaradna d u p a albo ty z tych "chwilowo bezrobotnych"co przepierdzielą każdą ilość szmalu. najchętniej cudzego.

Gość gość
Aleś ty glupia!!! Nie dziwie sie, ze cie olal, kto by wytrzymal z taka babą :-0

Gość gość
Zainwestowalam w siebie te pieniądze. Nie wazne to nie o tym temat.zreszta to nie byly duże kwoty, razem niecale 4000 tys.,ale urosly odsetki i wyszlo z 8000tys.ale on siedzi za granica to co to dla niego,najwyzej nie pojedzie na wycieczke. Zresztą nie o tym temat! Tu chodzi o syna i jego komunie!

Gość gość
"to co to dla niego,najwyzej nie pojedzie na wycieczke" czyli jednak jesteś z tych. Facet chyba co tydzień na mszę daje że się od ciebie uwolnił :D

Gość gość
23:48 dokladnie tak,gdyby chociaz jeszcze zabral gdzieś syna, napewno tez by sie ucieszyl z zagranicznej wycieczki, kupil mu cos porządnego..a tak zapewne szkoda im kasy gdzieś go zabrac,kupic,kiedyś jeszcze paczki robil a teraz mu sie odwidzialo,mysli ze alimenty zaplaci i jego obowiązki sie kończą, także chociaz niech splaca dlugi.

Gość gość
najlepiej gdyby go zabrał a tobie dalej alimenty przysyłał :D

Gość gość
Oczywiście, że jesteś zazdrosna! Widać to wyraźnie po tym, jak opisujesz żonę swojego ex. "Żoneczka". Pfff, boli Cię, ze odszedł do innej, a Ty jestes sama jak palec, jeszcze bez grosza przy duszy. Sms, jaki planujesz wyslac- prostacki i żenujący. Nie pogrywaj dzieckiem, nie klam, ze plakal. Jak juz, to napisz prawdę, ze Ty plakalas.

Gość gość
Moj ex wcale nie odszedl do niej, mial przygodny romansik i dlatego sie z nim rozwiodlam,a tamta opisuje zoneczka itd bo to przez nią juz sie nie dogadujemy i przez nią olewa syna. Przed nią mial jeszcze panienkę na krótko i jakos nie przeszkadzalo mu sie ze mna kumplować, bylam zawsze na bieżąco co u niego i co najwazniejsze przyjeżdżal do syna czesto,robil prezenty,kupowal ubrania.odkad poznal obecna zonke wszystko zaczelo sie z czasem zmieniać, on oczywiscie uważa ze to moja wina ze to przez te dlugi itd.ale ja wiem ze ona miesza i on wcale nie bylby zly na mnie, a co w ogóle dziecko jest winne.zeby olac komunie, a jeśli chodzi o sms to pisze prawde ze syn plakal,on sie czuje odrzucony przez ojca,tęskni za nim i czeka na kazdy gest z jego strony,serce mi pęka jak na to patrze wiec nie mam zamiaru siedziec cicho i na to pozwalac.

Pokaż klasę i bądź ponad to. Nie zniżaj się do jego poziomu...

Gość gość
11:59 to nie moje tematy!ale widzę ze ktoś ma podobnie. No cóż widać nie tylko mój ex to idiota.

Gość gość
Hahaha, ale debilka...to juz nic innego nie moglas wymyslec? W tym drugim temacie opislaa wszystko niemal identycznie....hahaha...