Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytania do panów

Polecane posty

Gość gość

Co w kobietach was onieśmiela? Czego się boicie przy kobietach? Czy kobieta ma być inteligentna i błyskotliwa czy wręcz przeciwnie zgrywać głupią albo słodką idiotkę, żeby facet mógł się wykazać?

Gość gość
"zgrywać głupią, aby facet mógł się wykazać" x wszyscy faceci to osły, zgadzam się z autorką :)

Gość gość
osły i tchórze żaden nie chce szczerze odpowiedzieć ze strachu

Gość gość
Musisz dobrze robic oralnie i analno/waginalnie i bedzie ok :)

Gość gość
na durnych odpowiedziach mi nie zależy

Gość gość
musze wylacznie umrzec, cala reszta jest DOBROWOLNA btw, corozumieciepod pojeciemmiloscfrancuska?

Gość gość
tak okolo pol na pol

Gość gość
Zero ochoty na sex z niechlujem i zbokiem.

Gość gość
Czego boimy się przy kobietach? Bez przesady, kobiety nie są aż takie straszne ;) Nie tyle onieśmiela, co zniechęca mnie u kobiety księżniczkowatość, oczekiwanie, że będę ją "zdobywał" i tym podobne bzdety. O wiele fajniejsze są te miłe, uśmiechnięte i kontaktowe dziewczyny, nie stosujące głupich gierek, bez przerośniętego ego i próżności. Nie mające poglądów na relacje męsko-damskie jakby się urwały ze średniowiecza. Które nie boli, jak muszą wykazać czasem inicjatywę, pierwsze napisać albo zadzwonić, nie puste królewny, którym by korona z głowy spadła.

Gość gość
A czy jeśli kobieta odpowiada temu opisowi charakteru, to możliwe, że się nią nie zainteresuje? Jeśli tak, to dlaczego? (zakładamy, że jest wolny, ona z wyglądu mu się podoba i jest nim zainteresowana, na co daje mu subtelne oznaki)

Gość gość olo
Och , boimy się fałszu i obłudy. Nauczylyscie nas, nie traktować was zbyt poważnie. Inteligencja,urok nie jest domeną płci.Cycki DD tak,ale je uwielbiemy.

Gość gość olo
W jakim celu inteligentne,wspaniale,bozyszcza wiążą się z oslami, niektóre wielokrotnie,uprawiają jawną zoo.........

Gość gość
Ja się boje takich co dają "subtelne znaki" :D bo skoro wiedzą ze jestem nieśmialy, to powinny sie domyslić ze nie przejme inicjatywy i to znaczy że oczekują że bede kimś innym niż jestem. Wole te bezpośrednie :P

Gość gość
Onieśmiela mnie piękno. Boję się głupoty. Ma być sobą, a nie udawać mądrzejszą/głupszą.

Gość gość
przede wszystkim powinna być ładna bo uroda to 90% sukcesu