Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks sprawia mi bol nie wytrzymuje.

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 lat od 3 lat mam meza. Nie mamy dzieci. Przed mężem mialam dwoch partnerów seksualnych. Miesiąc temu byłam u ginekologa na kontroli wszystko ok. Uprawiam seks z mężem regularnie. Od jakichs 2 tygodni seks w pozycji klasycznej nie boli reszta aż umieram. Piesek najgorzej aż umieram z bólu łzy w oczach i ręce tak scisniete aż kostki bieleja. Mój mąż nie wie że mnie boli nie mówiłam mu jeszcze. Wcześniej było ok. Lubi od tylu więc często robimy to od tylu. Wczoraj nie zorientował się ale łzy mi płynęły z bólu. Boję się mu powiedzieć o bólu. Nie zależnie ruchy delikatne szybkie bardzo powolne jak ślimak bolą jak cholera :-(:-(:-( przy szybkich umieram :-( zawsze było ok a teraz jest fatalnie. Prawie unikam zbliżeń. Proszę pomóżcie!!! Co mam robić?

Gość gość
be zes jest zuzyta prostytutka,jak byś była dziewicą to by cie nie bolał

Gość gość
sprawdz czy nie masz bakteriii w moczu od tego może boleć cewka moczowa przy seksie

Gość gość
Idź do innego ginekologa. Ja od mojej pierwszej też usłyszałam, że nic mi nie jest, ale jej nie uwierzyłam. Poszłam prywatnie i okazało się, że mój układ rozrodczy to masakra - miałam już jedną operację. Dlatego warto zdobyć opinie z wielu źródeł i znaleźć przyczynę Twojego bólu.

Gość gośćgdbs
Może nie podniecasz się za bardzo i nie jest ci mokro? Możliwe też, że się otarłaś gdzieś i teraz boli, daj może sobie kilka dni

Gość gość
Ja teź mam podobnie, nie wiem dlaczego. Ale powiedz mężowi, poco się męczysz, przecież możecie to zrobić normalnie. Sex ma sprawiac przyjemność w nie boleć... może jesteś za płytka... albo On ma za dużego?

Gość gość
Sprawdź czy nie masz nadżerki, albo infekcji w obrębie szyjki macicy

Gość gość
Oszalas czemu mu nie powiesz masochistko cierpietnico. Powiedz mezowi zmien lekarza a nie sie tu zaliSz maaatko

Ale u ta wizyta kontrolna to obejmowała badania specjalistyczne typu cytologia i USG ginekologiczne? Jak nie to idź jeszcze raz i zrób dokładne badania, jak z cyklem się coś zmieniło (przedłuża się, jest nieregularny) to też trzeba lekarzowi powiedzieć.

Gość gość
Podniecona to jestem i to bardzo. Nie ma dużego ale wielkość? Raczej nie :) Umowie się w poniedziałek do innej ginekolog

Gość gość
Po porodzie będzie leeeepiej!