Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1995

Dzisiaj mam bójkę z pewnym kolesiem i trochę sie cykam ja

Polecane posty

te podszywy są takie głupie, że nie mam pojęcia co masz na celu to pisząc :) Nie potrafisz wymyśleć nic bardziej inteligentnego, wyrafinowanego? Ile masz lat, 14, gimbusku? :)

Gość gość
Kasia pamiętaj! Twardy charakter, pewność i technika to klucz do zwciestwa. Tylko nie ignoruj przeciwnika, bo doprowadzi to do twej zguby! Cios, blok, szybka kontra! Trzymam kciuki za ciebie! ;)

Gość gość
Kursy bukmacherskie na walkę: Tępa metalówa- 102€ Koles- 1,01€ Remis- brak zakladu

Ale weźcie już spadajcie stąd, a nie podnosicie na okrągło temat jakiegoś dowciapnego gimbusa, co myśli, ze jego podszywy to szczyt poczucia humoru, i myśli tak przez was. Jakby były w tych podszywach jakies śladowe oznaki inteligencji, to bym się tak nie zażenowała, ale to jest takie denne, że w głowie się mi kręci.

Gość gość
Good bless you Kasiatanistka1994 :(

Gość gość
Z przodu decha, z tylu decha...a na imię jej kasiaszatanistka1994:) Koleś może mieć sporo drzazg w rękach od twojej deskoklaty :D

"Z przodu decha, z tylu decha...a na imię jej kasiaszatanistka1994" Coś ci się pomyliło gimbusku, mój podszywacz który założył ten temat ma nick Kasiaszatanistka1995. Myślałeś/łas o poddaniu się przymusowej eutanazji, ze względu na upośledzenie umysłowe? :)