NicNie 0 Napisano Luty 20, 2015 Mam wagę prawidłową , ale strasznie źle mi się rozkłada tłuszcz. Źle się czuje , co schudnę to znowu przytyję. Mój główny problem to że nie lubię warzyw. Mogę nie jeść słodyczy. Jak jem mało MŻ to efekty minimalne , albo zerowe. A głodna chodzę cały czas. Próbowałam ćwiczyć , ale zamiast kilo mniej to kilo więcej ;( Proszę macie dla mnie jakąś konkretną dietę tylko nie norweską. Ratujcie! 160cm/56kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 jak ćwiczysz, to tłuszcz przemienia się w masę mięśniową - waga się nie zmienia, wręcz przeciwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NicNie 0 Napisano Luty 20, 2015 Jeżeli tak to jakie konkretne ćwiczenia ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 20, 2015 a z jakimi partiami ciała masz problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość1211 Napisano Luty 20, 2015 Jesteś piękną kobietą, więc przestań się przejmować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NicNie 0 Napisano Luty 20, 2015 Z łydkami i brzuchem. Łydki tragedia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach