Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletka69

Nie mam okresu co teraz?

Polecane posty

Gość tabletka69

Hej, mam 20 lat biorę tabletki antykoncepcyjne ( skończył mi się pierwszy blister) - biorę tabletki pierwszy raz. Mam przerwę po miedzy blisterami - w ulotce było napisane, że w 2/3 dniu przerwy po między nimi wystąpi krwawienie, otóż krwawienia nie ma. Ciąże mogę wykluczyć - mój partner nie zostawia nasienia we mnie. Proszę o radę co teraz zrobić i czy to jest normalne? Tabletki to Lasinelle...

Gość gość
wpadłaś, przykro mi

Gość gość
Coś c***ewnie w hormonach nie zagrało, poczekaj tak do 3-4 dni po skończeniu ostatniej tabletki, jak się nie pojawi to do gin.

Gość gość
Jak partner cię ru/cha bez zostawienia nasienia w ci/pie.Czy korzysta z ci/py czy o***tu?

Gość gość
Czekaj spokojnie,u mnie np krwawienie wystepowalo dopiero w 4/5 dniu odstawienia.

Gość gość
U mnie pojawia sie w 5. Wyluzuj

Gość gość
No a jak się nie pojawi,to zaczynać normalnie ósmego dnia?

Gość gość
Jak się mozna bzykać bez zapłodnienia ?Tak może robić tylko wibrator.

Gość gość
Czekaj cierpliwie, zacznij 8 nowe opakowanie. Mozesz zrobic test jak wgl nie dostaniesz. Ale dostaniesz zapewne. Czasem sie zdarza ze krwawienia nie ma. Czytalas ulotke?

Gość gość
No właśnie dziewczyny,co jeśli nie ma@brać normalnie drugie opakowanie?

Hej, powinnas zaczac nowe opakowanie, nawet jesli nie pojawi sie krwawienie. Na poczatku stosowania nowych tabletek (a jesli dobrze zrozumialam to pierwsze opakowanie) krwawienie moze byc duzo slabsze niz normalne krwaiwnie miesiaczkowe lub w ogole nie wystapic, to nic nadzwyczajnego, zdarza sie tak czesto. Najwazniejsze, zeby nie przerywac przyjmowaniu pigulek, szczegolnie jesli nie ma zadnych podejrzen co do ewentualnej ciazy. Jesli chcesz wiedziec wiecej o tabletkach antykoncepcyjnych i problemach z nimi, mozesz rzucic okiem na strone organizacji Women Help Women https://consult.womenhelp.org/pl/page/377/questions-and-answers Ich lekarze odpowiadaja rowniez na pytania przez email, mozesz pisac do nich na info@womenhelp.org

Gość gość
Dobranasza dzięki,czyli jutro zaczynam drugie,jestem zielona w temacie a przy pierwszym miałam troszkę jazdy i stąd nie pewność.Pozdrawiam:D