Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notsocrazygirl

Moje wizyty w Polsce , man dosc

Polecane posty

Gość gość
Widać ze ten powyżej nigdy nie opuścił osiedla na którym mieszka u rodziców :-) margines to aż się wylewa z twojego posta zlamasie

Gość gość
Siema ziomal. Ja tez w uku siedzę dla zarobku. Ponad dwa klocki na miesiąc wyciągam i dlatego wiem jak te posrane smiecie tutaj żyją. Kurfy sa społecznym marginesem. Nieżyjący prezydent Kaczyński, choć go nie trafiłem, miał race mówiąc, ze to najgorszy sort polskiego społeczeństwa wyjechał. Normalni Polacy, to przyjeżdzają, napychają skarpety, języka łapią i wracają do PL. Wiedza, ze UK to syf i patologia.

Gość gość
Ooooo teraz parooowa pisze sama ze sobą. Ziomal blehehe... Dobre. Do budy psie.

Gość gość
Oj ty emigracyjny, posrany wymiocie

Gość gość
Siema ziomal. Ja tez w uku siedzę dla zarobku. Ponad dwa klocki na miesiąc wyciągam i dlatego wiem jak te posrane smiecie tutaj żyją. Kurfy sa społecznym marginesem. Nieżyjący prezydent Kaczyński, choć go nie trafiłem, miał race mówiąc, ze to najgorszy sort polskiego społeczeństwa wyjechał. Normalni Polacy, to przyjeżdzają, napychają skarpety, języka łapią i wracają do PL. Wiedza, ze UK to syf i patologia. <<<< otóż to ! w pełni popieram ! odpowiednia postawa :)

Gość gość
Aha czyli wg waszego malego rozumku jak ktos siedzi zagranica i odklada kazdy grosz zeby wrocic do mlekiem i miodem plynacej ojczyzny to jest ok. A jak sobie ulozyl zycie, jest pozytywnie nastawiony i nie zwija sie ze zgryzoty to juz be :D Chyba nie zdajecie sobie sprawy jak zalosne to jest! I jacy wy jestescie zalosni. To ile swojego marnego zycia musicie spedzic na prace w kraju ktory tak nienawidzicie? Ile razy bedziecie musieli tu przyjezdzac po tym jak kasa w Pl rozplynie sie nie wiadomo gdzie i kiedy? Jak sie podoba to dlaczego nie zmienicie kraju? Jezyka sie nie chce hczyc? Lepiej popluc jadem :/ Ja w Pl skonczylam studia ktore niewiele mi pomogly na rynku pracy. Wyjechalam wiec i skonczylam kolejne studia na jedym z lepszych uniwerkow w Anglii. Prace w zawodzie znalazlam zanim jeszcze dostalam dyplom do reki. Zyje mi sie dobrze, niedlugo kupuje dom. Nie gardze zadna praca ani tymi ktorzy je wykonuja..Ale gardze wami: ludzi bez ambicji, kultury ktorzy pluja na innych sami niewie sie od nich rozniac. Jestescie slabi.

Gość gość
myslalam ze komuna i pojscie na darmowe juz sie w polsce skonczyla wiec nie wiem nawet dlaczego ten temat nauczcie sie sami pieniandze zarabiac jak kapitalism 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
No to pochwał sie jakie to ty studia w PL i w uku skończyłaś szmato, ze teraz ciagle na tym forum siedzisz. Jestes posraniec emigracyjny i dobrze o tym wiesz.

Gość gość
Chłopie wyjdź z domu, idź na d****** p*****aj jakąś o ile masz na tyle kasy zrób cokolwiek bo od siedzenia na babskim forum c***o mózg ci wyparowal.

Gość gość
Ale taki fakt panienko po ykhmm studiach :) człowiek który ,jak sama twierdzisz jest ambitny nie przesiaduje po całe dni na tym forum tak jak Ty to robisz tutaj dziennie- nooo chyba że masz pieniądze którymi tak tutaj się wychwalasz :D Tyle że jak ktoś ma pieniądze to chyba nie musi siedzieć w obcym kraju w dodatku w tak syfiastym UK , jak się ma kasę to się mieszka dla przyjemności np. na Hawajach ;) no ewentualnie u siebie w kraju :) Pogardę to można jedynie czuć do takich jak Ty i Tobie podobnym a to dlatego że można was tanio kupić :) Poza tym , skoro nic was z Polską i Polakami nie łączy nie wchodźcie na polskie fora , nie piszcie do Nas bo My nie chcemy z takimi szumowinami rozmawiać :)

Gość gość
Te posrance tego nie zrozumią. Kiedyś próbowałem z nimi pisać jednak to sa tak zryte łby, ze po prostu tylko trzeba na nich nasrac. Kaczyński miał racje, chiciaz nigdy nie przypuszczałem, ze to powiem. To najgorszy sort polskiego społeczeństwa.

Gość gość
przecież ty też wyjechałeś!!! wszyscy inni to najgorszy sort, ale ty nie, prawda? w psychologii nazywa się to "wyparciem" i niestety trzeba to leczyć!

Gość gość
Ty posrrancu znasz sie na psychologii tak samo jak na hostorii, geografii, matematyce czy ekonomii. Z****** smiecie z UKa.

Gość gość
Alez czlowieczku, nie musze ci sie niczym chwalic ani tlumaczyc dlaczego mieszkam tu a nie gdzie indziej (Hawaje? haha nie dziwie sie ze ci z zyciu zle). I tak juz poswiecilam twojej marnej osobie zbyt duzo czasu... Kiedy pierwszy raz zajrzalam ta to forum jakies 12l temu calkiem przyjemnie sie czytalo, mozna bylo porozmawiac, spytac o rade odnosnie wyjazdu itp. A teraz jakis margines to opanowal niestety. No nic, zostawiam was z waszym jezykiem polskim. Peace :D

Gość gość
Pal gumy posrancu. Wierz mi, nikt normalny za tobą smieciu nie zateskni. Ja tez dużo czasu straciłem by przekonać sie, ze jestes typowym, przegranym, polskojezycznym, emigracyjnym śmieciem. Wiesz co? Warto było.

Gość gość
Ja piernicze ale ten kolo ma poryty mózg ha ha. On chyba nawet nie zdaje sobie sprawy ze jest psychiczny.

Gość gość
nie ma zrytego bereta , wie co pisze :) jesteście zerami rozumiem że trudno wam to przyjąć do wiadomości ale tak jest :)

Po co tak się stresować;) Ja pracuję w Polsce, pracuję dla firmy KR3, co daje mi możliwość pracy w night klubie, baaardzo kontrowersyjne dla wielu osób w Polsce i jest to zrozumiałe, ludzie nie wiedzą o co w tym faktycznie chodzi. Praca hostessy, polegająca na niczym innym jak komunikatywnej rozmowie, fajnym wyglądzie i promocji, za niezłą kasę! I co? I jestem w Polsce, w swoim kraju zarabiam conajmniej 4000/5000 miesięcznie i nie liczę się z tym co mówią ludzie. Sama sobie zapewniam fajne życie, praca z ludźmi, to uwielbiam. Ludzie jak chcą zawsze będą mówili, ale jakie to ma znaczenie?!

Gość gość
A jak już nie będzie fajnego wyglądu to jaka kariera ci zostanie? Czy pasożytnicze życie na plecach męża, tak jak większosc Polek? ;)

Dodam jeszcze, że ludziom się wydaje, że trzeba uciekać za granicę, żeby tam zarabiać i mieć pracę, tam robicie różne rzeczy, gdyby ktoś chciał coś na ten temat powiedzieć, koleżanka jest dowodem na to że i tak powiedzą co będą chcieli, więc naprawdę można żyć w Polsce, być blisko domu i zarabiać, tylko trzeba się obrócić za siebie lub popatrzeć wokoło;)

To jest firma która daje możliwości awansu, jak już mam urodę, to nie zniknie ona w przeciągu najbliższych 15 lat;o) Mam dopiero 25 lat, można awansować w KR3 na st. managerki, a pozatym, wole być niezależna, nie prosić mamusi i tatusia o pieniądze na podstawowe potrzeby, a ile mogę, odłożę.

Pozatym to jest z******ta praca na start, nie ma zbyt wielu firm, które dają młodym ludziom pracę bez doświadczenia, itd. dlatego będę pisać, że night klub i tutaj mówię o KR3, daje fajną kasę i fajną pracę, a z pewnością można tutaj spotkać z******tych ludzi, którym poprostu chce się zarabiać.

Gość gość
klocki klientów też zjadacie?

Gość gość
Polskojęzyczny, emigracyjny, posrany syf.

Gość gość
nie musisz się przedstawiać - znamy cię!

Gość gość
Smiecie z UKa

Gość gość
no taki jest fakt :) najgorsze zera wyjechały do UK ,najgorszy sort nieudaczników zer pozorantów i złodziei , sama patologia kryminał , dlatego nie dziwię się Angolom że nienawidzą Polaków bo tylko z najgorszym sortem mają do czynienia :)

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to, ze tym śmieciom emigracyjnym wydaje sie, ze sa tam kimś, ze sa lubiani, ze sa tam chciano, ze osiągneli sukces bo domopodobna stodole na kredyt wzięli. W sumie, to troszkę mi ich żal, ze sa az takimi posranymi poyebami.

Gość gość
Skoro wg ciebie śmiecie wyjechaly to czemu ten ból pupci? Że ciebie nie zabrały ze sobą? Te "śmiecie" mają cię w swoich jędrnych emigracyjnych d**eczkach ;) Skoro tacy szcześliwi jesteście w Polsce to czemu lejecie jad? Zazdrość co nie?