Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notsocrazygirl

Moje wizyty w Polsce , man dosc

Polecane posty

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to, ze tym śmieciom emigracyjnym wydaje sie, ze sa tam kimś, ze sa lubiani, ze sa tam chciano, ze osiągneli sukces bo domopodobna stodole na kredyt wzięli. W sumie, to troszkę mi ich żal, ze sa az takimi posranymi poyebami. <<< oj oj masz rację ! :) lubiani?? hahahaha od tylu lat jeżdżę po świecie , z początku Angole byli pod wrażeniem ale jakieś 3 lata później wstyd mi było wysłuchiwać o własnych rodakach , niestety gorzkiej prawdy, spostrzeżenia Anglików i Irlandczyków, którzy nie mogli i nie mogą się nadziwić , dlaczego i jak funkcjonuje Polak wśród Polaków ! - jeden polak drugiego Polaka robił w bambuko ! - okradanie z pieniędzy, nie wypłacanie zarobionej kasy - wygryzanie się wzajemne w miejsca pracy - donosicielstwo co najgorsze do Anglików na własnego rodaka - plucie na własny kraj , wyzwiska pod adresem rodaków - zazdrość o powodzenie drugiego - zazdrość o posiadane przedmioty - włażenie w tyłki Anglikom Irlandyczkom czy też innej narodowości osobom zwłaszcza dla pozyskania miejsca pracy lub ogółem jakiegokolwiek zysku to są tylko częściowe opinie jakie usłyszałem na własne uszy od Anglików , Irlandczyków a nawet Hindusów którzy najmowali Polaków do pracy :O Wstyd ! i czarna rozpacz ! której z resztą doświadczamy tutaj na tym forum od naszej " łanteligencji" ;) która wyjechała do krajów Wielkiej Brytanii , nienawidzą nas i Polski ale przyłażą i szukają znajomości z znienawidzonymi rodakami mieszkającymi w , według ich zdania góffnianym kraju jaką jest Polska :) Zatem czego tu jeszcze szukacie ? Won ! lizać dupska swoim panom angielskim :) won ! nadal sprzedawać się wzajemnie jak to potraficie będąc w UK :) >>>

Gość gość
Oj ty posrany smieciu, juz od tej fasoli z puszki ryje ci na beret, jędrne to ty masz ale odciski na dłoniach, od szorowania brytyjskich kibli, pomiocie z UKa

p*****l ich. Dobrze zrobiłas ze wyjechalas, a oni ci zazdroszcza stad te glupie pytania itd. Polska to chory kraj. Też mam zamiar w najblizszym czasie stad uciec, zniszczyc paszport i polski dowód . Brzydze sie tego co polskie. Szczescia autorko i wrzuc na luz.

Gość gość
gość dziś Skoro wg ciebie śmiecie wyjechaly to czemu ten ból pupci? Że ciebie nie zabrały ze sobą? Te "śmiecie" mają cię w swoich jędrnych emigracyjnych d**eczkach oczko.gif Skoro tacy szcześliwi jesteście w Polsce to czemu lejecie jad? Zazdrość co nie? >>>> jad ? jaki jad ? to wy zera tu przyłazicie i szukacie poklasku biedota marna wśród Polaków , co chcecie się pochwalić ? a niby czym ? dziady sorcie biedaków , nieudaczników i dziadów ? czym wy możecie się chwalić , służąc w obcym kraju jak plebs ostatni :) W dodatku włażąc na Polskie fora obrażacie Polskę i Polaków syfy jedne tanie ! jesteście służbą na obcym folwarku i niczym więcej ! zdajcie sobie z tego sprawę , dziady !

Gość gość
oj oj masz rację ! usmiech.gif lubiani?? hahahaha od tylu lat jeżdżę po świecie , z początku Angole byli pod wrażeniem ale jakieś 3 lata później wstyd mi było wysłuchiwać o własnych rodakach , niestety gorzkiej prawdy, spostrzeżenia Anglików i Irlandczyków, którzy nie mogli i nie mogą się nadziwić , dlaczego i jak funkcjonuje Polak wśród Polaków ! - jeden polak drugiego Polaka robił w bambuko ! - okradanie z pieniędzy, nie wypłacanie zarobionej kasy - wygryzanie się wzajemne w miejsca pracy - donosicielstwo co najgorsze do Anglików na własnego rodaka - plucie na własny kraj , wyzwiska pod adresem rodaków - zazdrość o powodzenie drugiego - zazdrość o posiadane przedmioty - włażenie w tyłki Anglikom Irlandyczkom czy też innej narodowości osobom zwłaszcza dla pozyskania miejsca pracy lub ogółem jakiegokolwiek zysku to są tylko częściowe opinie jakie usłyszałem na własne uszy od Anglików , Irlandczyków a nawet Hindusów którzy najmowali Polaków do pracy pechowiec.gif Wstyd ! i czarna rozpacz ! której z resztą doświadczamy tutaj na tym forum od naszej " łanteligencji" oczko.gif która wyjechała do krajów Wielkiej Brytanii , nienawidzą nas i Polski ale przyłażą i szukają znajomości z znienawidzonymi rodakami mieszkającymi w , według ich zdania góffnianym kraju jaką jest Polska usmiech.gif Zatem czego tu jeszcze szukacie ? Won ! lizać dupska swoim panom angielskim usmiech.gif won ! nadal sprzedawać się wzajemnie jak to potraficie będąc w UK usmiech.gif dobrze napisane ! :)

Gość gość
Nieznajomy2015 dziś p*****l ich. Dobrze zrobiłas ze wyjechalas, a oni ci zazdroszcza stad te glupie pytania itd. Polska to chory kraj. Też mam zamiar w najblizszym czasie stad uciec, zniszczyc paszport i polski dowód . Brzydze sie tego co polskie. Szczescia autorko i wrzuc na luz. >>>> a s**********laj kolejna c***o nieudaczna im was takich ciot mniej tym nam lepiej w Polsce :P :-P

Gość gość
Sama jestes chora pastuchu. zawsze powtarza, ze przydałoby sie żeby jeszcze ze dwa miliony poyebow tobie podobnych opuściło PL. Wtedy juz naprawdę bedzie cudownie w naszym pięknym kraju.

jak cos to jestem nim i ty jestes chory bo tu siedzisz głąbie a te zj****e panstwo cie wykorzystuje jak moze slepa cipo. Jak myslisz dlaczego w polsce jest tak wielka ilosc samobójstw? I tak i tak za 10 lat tu nie bedzie zadnego polaka. Zyjemy gorzej niz w Rumuni

Gość gość
dokładnie :)

Gość gość
Ty posrana szmato. Ja tutaj zarobiłem tylko na miesKanie i wracam do PL, tam jest ciekawsze i fajniejsze zycie. Przynajmniej ja takie miałem. Ty natomiast tutaj zgnijesz jak najgorszy jesienny spad w sadzie jabłkowym. Jestes dziadem i łachudra, który za kilka srebrników wyzbył sie wszystkich wartości i honoru. Ciebie UK okrada bardziej niz PL Polaków szmato, tylko ty o tym nie wiesz, bo jestes zwykły posraniec z UKa.

sratatata. Znajac życie to ty nigdzie nie byłes i boli cie ze ktos moze sobie pozwolic na wyjazd do uk a ty nie pedale. JA WSZYSTKIM POLECAM KANADE . TAM ZACZYNA SIE PRAWDZIWE ZYCIE. a nie w polsce haha. W polsce lata leca i leca a i tak nic nie macie. Nie warto tu mieszkac. Wyjezdzajcie póki młodzi.

Gość gość
gość dziś dokładnie usmiech.gif <<< to dokładnie ma być do wypowiedzi gościa z dziś :) >>> Nieznajomy2015 dziś jak cos to jestem nim i ty jestes chory bo tu siedzisz głąbie a te zj****e panstwo cie wykorzystuje jak moze slepa cipo. Jak myslisz dlaczego w polsce jest tak wielka ilosc samobójstw? I tak i tak za 10 lat tu nie bedzie zadnego polaka. Zyjemy gorzej niz w Rumuni <<< co do Ciebie gościu , jak myślisz skoro wydaje się Tobie że "myślisz" czym się odbije takie myślenie i postępowanie jakie tu prezentujesz ? do czego prowadzi wyjeżdżanie gdziekolwiek? ilu jeszcze wyjedzie ? i gdzie ..wyjedzie? uważasz , że na takich jak ty świat czeka otworem? nie lepiej wziąć dupsko w troki , nabyć odrobinę honor****arakteru zasad i zamiast skiaułczeć jak c***a- zmienić coś w swoim kraju? pisać narzekać to wy współcześni Polacy potraficie ale żeby czymś się wykazać poza s*******a...niem z podkulonym ogonem jak tchórz ! to już nie bardzo

no wiesz jak ci tu tak dobrze to zostań w polsce. Myslisz ze urodziłem sie po to zeby z********ac 12/24 i gowna z tego miec. Przeciez te k***y po gimnazjum nami manipuluja. Ludzie dobrze robicie ze wyjezdzacie. Do tego doszło ze na obczyznie nam lepiej niz na ojczyznie.

Gość gość
W uku to samo robisz posrancu, tylko jestes tak głupi, ze o tym nie wiesz. Posrany cwel.

wogóle jak by im choć troche na nas zależało to by nam podniesli wypłaty. Ale oni maja na wszystko wymówki . Ze polska ma duzo dlugów itd. A szmaty po 30tys zarabiaja to chore.

Gość gość
Przelecialam pierwsza i ostatnią stronę i myślę że szerzy się tu chamstwo i patolnia. Jak tak w ogóle można do siebie pisać? Dzieciaki ogarnijcie się

Gość gość
no ale do kogo pretensje ? powiem ci coś młody człowieku , kiedyś jak się rząd nie podoba to ludzie mieli na tyle charakteru że wyszli i rozpieprzali całą wiejską w drobny pył ! a wy co teraz robicie ? narzekacie i nadal głosujecie na złodziei ! od kilku lat głosujecie bo wierzycie w byle głupotę którą wam obiecują ! a gdzie tu miejsce na logikę ? zamiast lecieć z dowodem w ręku do urn , należy odrobinę pomyśleć i zastanowić nad wszystkim co się dzieje dookoła nie tylko w Polsce ! poza tym , facet powyżej dobrze pisze , zarobisz w przeliczeniu to samo ,wyjdziesz po opłatach i kosztach utrzymania na to samo wiesz w czym jest różnica ? w tym że tam gdziekolwiek póki co jeszcze jest ta praca a u nas dzięki rządowi który z kolei dzięki wam Polakom , wyprzedał cały przemysł...tej pracy brak !

nie jestem w uk tylko w chlewie czyli polsce. I nie mam zamiaru jechac do uk tylko kanady lub chicago. Widac po twoich wypowiedziach co polska zrobila z toba, jestes chamski i nerwowy. Zaloże sie ze nie dlugo bedziesz s*******al z polski z predkoscia swiatla. Mysle ze to kwestia kilkunastu miesiecy

Gość gość
gość dziś Przelecialam pierwsza i ostatnią stronę i myślę że szerzy się tu chamstwo i patolnia. Jak tak w ogóle można do siebie pisać? Dzieciaki ogarnijcie się >>> niech ogarnie się służba z UKa :) bo nawet jeśli nie darzą sympatią Polski i Polaków , to nie przysługuje im prawo obrażania naszego kraju ani nas Polaków ! tym bardziej że my nadal jesteśmy u siebie a oni nie będąc wchodzą na fora polskie urągając nam i nabijając się z Polaków ! Jeśli chcą się pochwalić swoimi osiągnięciami to u nas poklasku niech nie szukają !

Gość gość
Nieznajomy2015 dziś nie jestem w uk tylko w chlewie czyli polsce. I nie mam zamiaru jechac do uk tylko kanady lub chicago. Widac po twoich wypowiedziach co polska zrobila z toba, jestes chamski i nerwowy. Zaloże sie ze nie dlugo bedziesz s*******al z polski z predkoscia swiatla. Mysle ze to kwestia kilkunastu miesiecy <<< absolutnie NIE ! ku Twojemu zmartwieniu wręcz przeciwnie , kupuję mnóstwo ziemi Polskiej aby nie przeszła w obce łapska np. szkopów :) nie mam zamiaru nigdzie wyjeżdżać , bo jeśli człowiek ma dach nad głową i kawałek miejsca które lubi to do życia jedyne co mu potrzeba to dużo zdrowia coś do zjedzenia i.... to co lubi :)

Gość gość
co za posraniec od ekonomii

kupuje polskie ziemie ha ha dobre? A wiesz ze twoje prawnuki a nawet wnuki nie beda mogli miec tej ziemi. Bo polskie panstwo ci ja szybko zaj***e. Lepiej robic biznes za granica niz tu.

Gość gość
nie trzeba trotylu trzeba w koncu się zebrać jak to kiedyś bywało i wypieprzyć ten złodziejski rząd który doprowadził nasz kraj do ruiny ! PO wskim mendom zawdzięczamy to że nie mamy pracy ani zakładów w których tę pracę moglibyśmy mieć !

tu w polsce nigdy dobrze nie bedzie szkoda czasu. Po co czekac na jakos zmiane. Polacy trzeba uciekac do ameryki. Tam jest lepsze zycie

Gość gość
No i posrane emigracyjne smiecie.

Gość gość
Kłótnia kłotnią ale czemu mieszacie w to fasolkę z puszki, co? :D

Gość gość
jeden polak drugiego Polaka robi w bambuko :o

Gość gość
Powroc ze komuno w gory i na pola. Głupcy. Żaden rząd w cywilizowanym kraju nie tworzy miejsc pracy ani nie buduje fabryk. Co za niemoty czekające az im Tusk badz Kaczyński prace znajdzie.