Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce mnie zdradzic

Polecane posty

Gość gość

Już parę razy zobaczyłam w telefonie i laptopie swojego męża że ogląda ogłoszenia i zdjęcia prostytutek z naszego miasta które oferują seks za pieniądze, mam racje chce mnie zdradzic ??? bo jakie inne wytłumaczenie tego chorego zachowania

Gość gość
pewnie prostytutki sę bardziej ciasne niż ty?

Gość gość
Moze ma siostre w tej branzy,albo szwagierke i chce sprawdzic . Czy kumple mowia prawde bo niedowierza:-)

Gość gość
ja naprawde zadałam poważne pytanie, nie róbcie sobie jaj bo moje małżeństwo 3 letnie wisi na włosku

Gość gość
widać słabo sie bzykasz, i lipnie obciągasz pewnie?

Gość gość
Ty obciągasz księdzu i wydaje ci sie ze dobry jestes

Gość gość
ach te obciagary i prostytutki....

Gość gość
Panowie nie macie nic do powiedzenia sami wiecie po co takie ogłoszenia oglądacie wypowiedzcie się!!

Gość gość
podejrzewam ze juz cie zdradzil albo zzamierza bo po co miałby ogladac takie ogloszenia

Gość gość
Niestety skoro to robi to wiadomo co jest na rzeczy. Ja też korzystam często z takich usług. Moja dziewczyna o niczym nie wie. Jesteśmy razem już kilka lat a ja potrzebuję świeżego seksu, nie jestem wstanie być wierny jednej dziewczynie przez całe życie, bo dziewczyn jest milion i każda na swój sposób ładna, pociągająca. Jesteśmy tylko ludźmi.

Gość facetgosc
Ogląda po to bo go podniecają i cię najprawdopodobniej nie kocha. Jak facet kocha kobietę to jej nie zdradza i nie ogląda się za innymi bo mu się w głowie coś p******i (sam to przerabiałem niestety kilka lat) i skupia się na jednej kobiecie. A jak nie kocha to zdradza, gania na panny za kasę. Zresztą nie ma co narzekać na panny za kasę. One w większości przynajmniej są uczciwe - mówią że dają za kasę, ale nie wychodzą za nią i nie dają d**y jakiemuś mężusiowi za kasę. Może wyszłaś za niego dla kasy i nic go z tobą nie łączy. Jak tak to siedź cicho i daj mu spokój. Niech sobie ogląda czy zdradza. Kasę i tak tobie będzie dawał. Chyba że chodzi ci że te kilka stów trafi do jakiejś panny a nie do ciebie.

Gość gość
No ja mimo tego że swoją kobietę bardzo kochałem, szukałem seksu na lewo i prawo bo dla mnie to normalka. Będąc przez 5 lat w związku kochałem dziewczynę a latałem do 17latki, z którą bzykałem się pod nieobecność jej rodziców. NIe rozumiem jak można być i kochać się tylko z jedną osobą.

Gość gość
To chyba jemu jest za dobrze, nie jestem dla kasy z nim to ja dużo więcej zarabiam, chodzi o to że jeżeli mnie zdradza to nie będę z nim dłużej życ, bo ja jestem w porządku w stosunku do niego a jak chce byc wolny to ja mu przeszkód robic nie będe

Gość gość
oczywiście musze byc pewna w 100% bo jak go pytałam już dziesiątki razy to mówi ze wchodzi z ciekawości i ze nigdy by mi takiego świństwa niezrobił

Gość takijedenzestolicy
Ja też zdradzam bo wiem, że laska jest ze mną dla kasy. Ona nie wie o tym i się nie dowie bo jest głupia i tak w kasę zapatrzona że się nie da. Raz wyszło ale to przez przypadek. Wstawiłem jej kit, poudawałem skruszonego i trochę poodgruwała się na mnie jakimś zakochanym w niej frajerem którego znalazła myśląc że mnie to rusza. Ale mnie to wali bo wiem, że za kasę i tak mi będzie robiła dobrze. Natomiast jestem z nią bo dobrze się prezentuje, daje mi i mam ją na pokaz przed rodziną i znajomymi. Stara się o mnie za kasę aby tylko inna kasy nie dostała. Też łądnie się uśmiecha i siedzi cicho. A wszelkie zwierzenia i problemy wstawia swoim znajomym czy wsyatwiała temu frajerowi co się w niej zakochał :D. Naiwniak myślał że z nim będzie. Tylko się patrzyłem jak się gość męczy a te robiła z nim co chciała i traktowała jak g****o. Ale co tam. Ja miałem spokój. Zdradzałem, zdradzam i będę zdradzał. Dlaczego mam nie ****ać innych. Lecą na kasę to im ją daję czy to w pracy czy to w agencji. Bez różnicy. To to samo. Każda che kasy. Jakbym nie miał kasy to by nawet ze mną i podobnie jak z moimi kumplami gadać nie chciały na serio i d**y by nie dawały. Najwyżej jakieś przyjaźnie i zwierzenia. A ja nie mam ochoty na to. Od kobiety chcę d**y, dobrego obciągania, dobrej prezencji i dbania o siebie oraz posłuszeństwa i łądnego uśmiechu. Płacę wymagam. A żebyście mnie nie jechały zaraz tutaj - kiedyś taki nie byłem, ale kobiety w polsce mnie teko nauczyły że tak z nimi trzeba. Inaczej ci na łeb wejdą.

Gość gość
Współczuję. Małżeństwo nie rokuje. Macie dzieci?

Gość gość
mamy jedno dziecko

Gość gość
Sprawdź gdzie ma konta, pod jakim nickiem i też się tam zaloguj.Wstaw jakieś fotki ponętnej kobietki i później umów się z nim-upieczesz dwie pieczenie na jednym ogniu ;).

Gość od mena
do gość dziś Jeżeli nie jesteś z nim dla kasy i zarabiasz więcej to zastanów się czy coś was łączy/kochacie się czy po prostu jesteście razem bo jest wam wygodnie. Układ coś za coś. Aby z kimś być. Jeżeli coś was łączy to wygląda jakby czegoś brakowało i facet szuka tego gdzie indziej.

Gość gość
Mnie w lozku z nim nic nie brakuje seks jest taki jak ma byc urozmaicony raczej sie bie nudzimy jesli chodI o te sorawy, dlatego nierzumiem jego szukania w ogloszeniach

Gość gość
ja kocham swojego męża ale po raz kolejny odnajduje strony prostytutek jest mi zaj... przykro a oo twierdzi ze kazdy mężczyzna oglada z ciekawosci

Gość gość
najlepiej to sie zachowuj i ubieraj jak ta panienka z filmika a zaden cie nie zdradzi a kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
napewno

Gość gość
Zaraz oszaleje z tych domysłów:((