Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jechac sama na wycieczke z biura podrozy?

Polecane posty

Gość Bizzi
no i własnie to tak jest jak się odpowiednio wybierze biuro- dobrze dobrane pozwoli na spokojne spędzenie wakacji! i najwidoczniej Coral taki jest!

Gość Namysłów wojew opolsk
Namysłów to miasto w województwie Opolskim w Powiecie Namysłowskim ma 16 tysięcy Mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z Browaru Namysłów

Gość erick
Zupełnie nie rozumiem skąd Twoje wątpliwości. Ja jestem mężczyzną i zawsze jeżdżę na wycieczki objazdowe. Zawsze biorę osoby pokój dla siebie. Nawet w trakcie napiętego programu można znaleźć trochę czasu wolnego, jeśli ktoś go potrzebuje, bo porostu jest introwertykiem i tak musi. A dziwnymi spojrzeniami reszty nie ma co się przejmować. Mój 40 letni kolega pojechał na taką wycieczkę z mamą- wolno mu.

Gość gość
Praca dodatkowa w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. I.. tyle Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Wypłacalność gwarantowana, polska firma. Bez zobowiązań. Bez wkładu własnego. Dla osób posiadających dostęp do internetu. zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość Aniaa382
Pierwszy raz jak jechałam na wycieczkę z biurem Travelinc jechałam właśnie sama. Tam też poznałam swojego obecnego partnera. Od tej pory co roku jeździmy razem na wycieczki z tego biura podróży, więc jestem jak najbardziej za samotną podróżą - może tak jak ja znajdziesz na niej miłość

Gość Vbnnk

Czy w tym roku jest ktoś kto wybiera się na wycieczkę samotnie, ale z biura podróży? bo szukam towarzysza na wycieczkę Jordania /Izrael 

Gość Saha

Sporo można zorganizować samodzielnie. Jeśli chodzi o transport to wygodne busy, autokary można wynająć z ComfortClass, my korzystaliśmy z ich usług już kilkukrotnie. 

Gość Justi33

ja na wycieczkach z biurami podróży wielokrotnie byłam sama i lubię tak podróżować 😉 moja ostatnia wycieczka to wycieczka objazdowa Mozaika Izraela z konsorcjum która była genialna!!! zobaczyłam wiele ciekawych miejsc w tym Jerozolimę, Nazareth itd - niesamowite przeżycia duchowe, serio

Gość Viska

Coral Travel jest niezłym organizatorem – ja lubie z nimi jeździć, jest zawsze wygodnie i bezpiecznie. A przede wszystkim można znaleźć wyjazd w całkiem niezłej cenie!