Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaaaahaja

Odstawienie Marihuany

Polecane posty

Gość ulaaaahaja

witam od 5 lat pale codziennie marihuane a raczej palilam bo 2 dni temu odstawilam to gowno czuje sie teraz strasznie :( kolatanie serca zle mysli ze nic nie ma sensu nic nie cieszy itp.. pocenie bol glowy strach nie widomo przed czym :( moje pytanie: czy te objawy przejda ? jesli tak to kiedy? czuje sie jak sama nie wiem jak jak gowno!!!

Gość ulaaaahaja
prosze o rady boje sie ze dostaje jakies schizofremi czy cos :( mam straszne myszli ze nic dobrego mnie nie czeka itp czy to normalne mysli po odstawieniu? dodam ze nie chce juz jarac nie mam wogole ochoty juz zapalic ale boje sie tych mysli

Gość ulaaaahaja
???

Gość psychiatraaaaa
witam. to prawdopodobnie objawy abstynencyjne. powinny przejść w ciągu 2tyg. możesz udać się do lekarza w swoim mieście; zalecam też dużo ruchu i innych aktywności, co powinno pomóc utrzymać uwagę z dala od nałogu. schizofrenii nie dostaje się od odstawienia kanabinoidów. pozdrawiam

Gość gość
czemu tyle czasu paliłaś? może nie powinnaś po tak długim czasie całkiem odstawiać, tylko stopniowo, tak jak alkoholik po długim ciągu picia nie powinien odrazu przestać, bo może dostać zapaści i umrzeć, jak jest z marihuaną nie wiem...ale trzymam kciuki,że ci się uda

Gość gość
Kup preparaty w aptece...Nerwosol, Melise, to jest na uspokojenie , naturalne i ziołowe. Absolutnie nie jakieś pigułki . Trochę się pocierpi ale tak po 2 tygodniach będzie lepiej.

Gość ulaaaahaja
dziekuje wam slicznie za odpowiedzi co do checi zajarania to nie mam wcale tylko zle sie czuje mam straszne mysli ze nic nie czeka mnie dobrego itp :( mam nadzieje ze to przejdzie dodam jeszcze ze raz czuje sie super a zaraz po tym czuje strach przygnebienie masakra zaluje ze palilam to gowno stracilam 5 lat zycia mozna powiedziec :(

Gość ulaaaahaja
powiem ci ze nastraszylas mnie ta zapascia :(:(:( czy to realne ?

Gość psychiatraaaaa
nie w przypadku kanabinoidów. to bzdura

Gość gość
a mi kazdy ćpun mówił ze to nic takiego ze marichuana nie uzaleznia ze to lekarstwo tylko niewiem nic o ich chorobach oprucz tego ze mieli zryte mózgi

Gość ulaaaahaja
mam nadzieje ze dojde do siebie ... :( ze nie dostane jakiegos zawalu lub zapasci :(

Gość gość
jak juz dojdziesz do siebie to policz ile kasy poszło na to g****o i co bys dzisiaj mogła miec a co masz

Gość gość
spokojnie,wszystko bedzie dobrze :) nie panikuj

Gość gość
najwyżej zgłupiejesz do reszty chwaście.

Gość gość
nie ublizaj dziewczynie bo nie jest ani chwastem ani głupia skoro walczy z nałogiem

Gość gość
to narkotykowy śmieć jest i nic po za tym

Gość ulaaaahaja
walcze z nalogiem nie pale 3 dzien i nie mam zamiaru palic co do tego ile kasy poszlo to ja to wiem i bardzo zaluje ze wogole dalam sie namowic na zapalenie tego gowna :( bo to gowno nic innego!!!! szczerze dziekuje wszystkim za normalne odpowiedzi :* nie jestem jakas cpunka z ulicy ktora d******py za jaranie itp jestem normalna dziewczyna ktora sie po prostu troche pogubila ale na szczescie w pore sie obudzilam kto mnie zna wie jaka jestem a ci ktorzy nic o mnie nie wiedza niech po prostu sie odpier... dziekuje!!!

Gość ulaaaahaja
mam nadzieje ze szybko zrobi sie wiosna bo mam ochote na moje hobby czyli rower :) jejku nie jezdzilam juz chyba z 3 lata ;) ale teraz wszystko sie zmieni biore sie za siebie!!!! pierwszy krok to odseparowanie sie od "NIBY" kumpli heh teraz wiem ze to nie towarzystwo dla mnie i wiecie co na dany dzien to nie chce nawet mi sie z nimi gadac!!!!! co to za znajomi co tylko namawiaja do zlego!!!

Gość gość
nic ci nie bedzie chyba...

Gość gość
Palę mniej więcej 15 lat używam słowa "palę" mimo iż ostatnie 2 tygodnie nie jaram. Niepokój ,strach ,obawy ,nerwowość ,przygnębienie ,problemy ze snem itp. to wszystko minie wiem bo nie paliłem już dłuższe okresy nie można odzyskać tylko czasu który się przepaliło rzeczy które moglibyśmy zrobić gdybyśmy byli sobą ,gdyby nam się chciało. Powodzenia!

Gość Szabrownik

Pale okolo 20 lat i sam nie wiem czy wiecej dobrego czy zlego dala mi Anna Maria, fakt uzależnia ale tylko psychicznie a nie fizycznie teraz mam przerwę a raczej nie pale 3 dzien. Wymioty, potliwosc, rozdrażnienie, bezsennosc wszystko to przechodzilem i to nie raz bo nie jednokrotnie robilem przerwy w paleniu. Pamietajcie wszystko siedzi w glowie. Wiem ze do palenia bede wracal jak recydywista do pudla jestem swiadomym palaczem i nie pale pod wplywem mody czy dla szpanu... pamietajcie ludzie wychodzili z uzależnienia od hery bo jak juz pisalem wszystko siedzi w glowie! A przy tym odstawienie zielska to spacer! Pozdrawiam wytrwalosci!!!!