Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból piersi, dziewczyny co to moze być???

Polecane posty

Gość gość

Boli mnie od 3 dni lewa pierś, ciągle ją czuję, a jak uciskam to przede wszystkim w okolicy sutka normalnie, cenralnie mnie boli. Teraz zaczęło to promieniować pod pachę.. Jako takich guzków nie mam, ale kiedy ją sobie badam, jest lekko twarda. Przypomina mi to chwile, kiedy karmiłam piersią i miałam lekki zastój - jest twardawa, ale nie jak skała, po prostu pod palcami czuć gruczoły jakby. Druga pierś ok, nic się tam nie dzieje.. Co to może być? :( Do gina umówiona jestem dopiero na środę :(

Gość gość
Gin tez ci nie odpowie, usg piersi musisz zrobić

Gość gość
No gin ma usg w gabinecie, dlatego idę :( Jeszcze zauważyłam, że mocno widać mi żyly - nie tyle na samych piersiach, co w obrębie ramion, obojczyka. W każdym razie przed wizytą u gina zrobię też morfologię z OB, crp i rozmazem, to chyba nie zaszkodzi, nie?

Gość gość
Nie martw się na zapas.Ja szłam do gina jak po wyrok,miałam najgorsze objawy.Po badaniach okazało się,że torbiele się zagościły.Pozdrawiam:)

Gość gość
I takie torbiele co oznaczają? Tzn jak wygląda leczenie??

Gość gość
Żyjesz z nimi,piersi co prawda bolą,ale mi nie zlecono leczenia:)

Gość gin kong
odetną ci cyca w menczarniach!!!

Gość gość
O czizas, naprawdę się tego nie leczy?! Cholera, boli mnie coraz bardziej :( W ogóle mam jeszcze do tego duże mdłości, ale to trwa kilkanaście dni dłużej od tego bólu piersi. Nie wiem czy to ze sobą wiązać i czy może mieć to jakikolwiek wspólny mianownik.. O tym, że włosy mi lecą jak oszalałe to już w ogóle nie wspomnę. Ciążę wykluczam, rzecz jasna.