Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boicie się wojny?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 7 miesiacu, włosy mi sie jeża na głowie, jak słucham, co się dzieje na Ukrainie...a jeszcze wczoraj Szeremietiew w programie Młynarskiej otwarcie stwierdził, ze wojna Polski z Rosją to tylko kwestia czasu. Boję się o dziecko, w jakim świecie bedzie żyło? Macie jakis plan na wypadek wojny?

Gość gość
jakiej wojny?

Gość gość
Tez sie boje. Plan? Jedynie szybko spierdzielic z Polski jak bedxie grozba wojny. Watpie czy ktos dobrowolnie tu zostanie,zeby walczyc o ,,ojczyzne,,. Politycy tak teraz kozakuja, wtracaja sie,pomagaja Ukrainie,a w razie wojny pierwsi uciekna! A Polsce nikt nie pomoze. Stany jak zwykle odwroca sie dupa.

Gość gość
Mieszkam w anglii :-) wiec nie.

Gość gość
Też mi sie wydaje, że powtórzy się scenariusz z 39r. i Polska zostanie sama, a reszta bedzie tylko wyrażać "głębokie zaniepokojenie".

Gość gość
spierdzielić, ale dokad??

Gość gość
Dajcie już spokój z tą wojną.Nie nakręcajcie siebie i innych. W zeszłym roku było dużo tematów założonych o wojnie.Potem trochę ucichło.A teraz znów zaczynacie.

Gość gość
Jak patrze na te usmiechnieta jape Putina to mnie szlag trafia. Zachowuje sie jak neandertalczyk. Klamie jak z nut i mysli,ze nikt tego nie widzi.

Gość gość
No a Anglii bardziej bym się bała niż w Polsce. Szczególnie tych babajów

Gość gość
zastanawia mnie dlaczego tego putina nie moga po prostu odstrzelic? jedna kulka i po problemie

Gość gość
Nie bądźcie lemingami. Dużo większym zagrożeniem niż Putin jest cudowne juesej !

Gość gość
żadnej wojny nie będzie, myślcie trochę ;/

Gość gość
skąd wiesz ze nie będzie wojny?

Gość gość
nie wiem czemu tak sie boicie. wojna bedzie i to na pewno. Sybilla opisywała i w Michaldzie pisało ze Polska zostanie najmniej zniszczona od reszty swiata , bo za duzo wycierpiała. a wojna ? to nie ta wojna, bedzie III wojna swiatowa ale to nie ta z ukrainą. chiny natargną na rosje i wtedy sie zacznie. polnoc polski bedzie zalane , polska wejdzie w sojusz z czechami i slowacja ale oni nie potrwaja dlugo polska bedzie najbezpieczniejszym krajem trzeba uwierzyć w Matkę Boską! czytajcie ! czytajcie!

Gość gość
Nie rozumiem ludzi ktorzy sie nie boja bo mieszkaja za granica. Naprawde nie rusza was to ze w kraju w ktorym sie urodziliscie, w waszej ojczyznie mogla by byc wojna? Ja wiem ze polityka jest do niczego i ogolnie nie zyje sie tu najlepiej ale jest to jednak nasza ojczyzna.

Gość gość
Mieszkam w Polsce, oczywiście, ze mnie rusza kraj pod okupacją, ale przede wszystkim mam na wzgledzie bezpieczeństwo i życie mojej rodziny. Dlatego jesli cos sie zacznie dziac, to nie wysle meza z karabinem do lasu i nie bede siedziec w domu czekajac na obce wojska tylko spakuje sie i wyjedziemy. Pytanie tylko dokad?

Gość gość
gość dziś Dajcie już spokój z tą wojną.Nie nakręcajcie siebie i innych. W zeszłym roku było dużo tematów założonych o wojnie.Potem trochę ucichło.A teraz znów zaczynacie. xxx myślisz, że jak się o czymś nie będzie mówiło, to się nie stanie? przecież Putin wcale nie ukrywa swoich zamiarów, chce utworzyć Imperium Rosyjskie i ma na to kasę! ma również ropę i gaz - Polska nie ma nic - ani pieniędzy ani nikogo, kto by chciał w razie czego pomóc Putin chce graniczyć z Niemcami i nic i nikt go nie powstrzyma - zrobi to drobnymi krokami w ciągu najbliższych pięciu lat (ja już wyjechałam, również mam dziecko i nie myślę narażać swojej rodziny)

Gość gość
Dlatego jesli cos sie zacznie dziac, to nie wysle meza z karabinem do lasu i nie bede siedziec w domu czekajac na obce wojska tylko spakuje sie i wyjedziemy. Pytanie tylko dokad? xxx jak się zacznie to już nigdzie nie wyjedziesz!!! wszystkie kraje zamkną granicę - ktoś przecież musi zginąć i ponieść ofiarę

Gość gość
W Anglii jestem bezpieczna

Gość gość
Myslicie ze ktos by poszedl walczyc za polske?

Gość gość
W Anglii jestem bezpieczna xx tak ci sie tylko wydaje :D