Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Szukam roboty

Polecane posty

Wysyłam CV, na razie oddzwonili z jednego miejsca. Mam iść na rozmowę, ale jakoś czarno to widzę :(

Gość gość
na gumtree sprawdź i nie wybrzydzaj na początku

na gumtree nic nie ma, ja szukam na olx. potrzebuję jakiejś bezstresowej pracy. właśnie znalazłam super ogłoszenie!!! praca w bufecie od 8 do 15...weekendy wolne. wymarzona praca..popołudnia miałabym wolne, kurde oby oddzwonili do mnie

Gość gość
z******ta robota, studia skonczone i praca w bufecie hahaha a ja mam k***o w uk bez szkoly z******ta robote ty p**do glupia

Gość gość
jak mam miec ciezar na glowie, to wole sam zyc, a poza tym ona nawet angielskiego nie potrafi, i jest glupia, bo poszla na kierunek, po ktorym jak widac nie ma przyszlosci :)

Gość gość
a poza tym dla takiej jak ona fabryka to raczej zla droga. Dla takich jak ona to tylko pokojowka w hotelu za 900 funtow miesiecznie :D:D

ale to PL. pracodawcy wymagają studiów dziennych oraz jednocześnie doświadczenia

Gość gość
bo sa p******i ty p**do xD. Do roboty w bufecie, wyksztalcenie wyzszy, jezyk angielski zaawansowany, ja p*****le jaki zacofany kraj o k***a XD

Gość gość
Ja bym cię wziął do reklamy metalowego pręta

Gość gość
pracodawcy nie wymagają studiów dziennych, nikt na to nie patrzy czy zaoczne czy dziennie, znam pracodawców dla ktorych zaoczni to skarb bo widać że student pracowity i pracował w czasie studiów a nie sie o******lał, umiejętności i doświadczenie to jest poszukiwane, ale ty sie studzia nadajesz tylko do grania w p****lach to sie nie dziw

Gość gość
idz studzia na rozmowe i opiertol pracodawcy pałe, prace dostaniesz odrazu

Gość gość
"idz studzia na rozmowe i opiertol pracodawcy pałe, prace dostaniesz odrazu"Ona jest pierwsza by cos takiego zrobic :)