Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brazowe plamienie zamiast okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam, 7 lutego powinnam byla dostac okres, jednak zamiast niego mialam przez 7 dni ciemnobrazowe, brunatne plamienie (mam cykle 30 dniowe a miesiaczke zwykle 4 dni). Pomyslalam, ze czasem to sie moze zdarzyc. Jednak dzisiaj znowu mam takie plamienie i zaczynam sie juz powaznie martwic z czego to moze wynikac. Dodam, ze bylam diagnozowana pod katem PCOS, ale badania tego nie potwierdzily. W ciazy byc nie moge (pod koniec roku uprawialam peeting, ale nie bylo zadnego kontaktu z czlonkiem, ani nasieniem, poza tym w styczniu normalnie dostalam miesiaczke). Co to moze byc?

Gość gość
zaburzenia hormonalne, idź do ginekologa

Gość gość
Jak bylam na tych badaniach pod katem PCOS, to lekarz przepisal mi LUTEINE w razie jakbym nie dostala okresu. Teraz sie zastanawiam, czy powinnam ja zaczac brac, czy to plamienie wczesniejsze potraktowac jako okres. Najgorsze, ze zaczynam o tym myslec coraz bardziej, denerwowac sie i juz mi jakies glupie mysli do glowy zaczynaja przychodzic (np ze moze faktycznie jestem w ciazy, chociaz to chyba nie jest mozliwe, jesli ja nawet nie wspolzylam, nie mialam kontaktu ze sperma, poza tym wtedy nawet nie mialam dni plodnych). Czlowiek niby dorosly, a jak cos zaczyna dziac sie nie tak, to jakies irracjonalne mysli do glowy przychodza.

Gość gość
Przy PCOS takie rzeczy moga sie zdarzac. Radzilabym jeszcze raz przebadac sie pod tym katem. O ciaze bym sie nie martwila na Twoim miejscu. Jesli 7 stycznia mialas normalny okres to pod koniec roku nawet nie mialas dni plodnych.