Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chińczycy obchodzą Nowy Rok zwany w Kozą

Polecane posty

Gość gość

Chiński rok Kozy rozpocznie się dnia 19 lutego 2015 r. (według kalendarza księżycowego), a zakończy się dnia 07 lutego 2016 r. Koza patronuje w chińskim zodiaku rozwojowi sztuki, nowym trendom w modzie. Jest to znak artystów i kreatywności. Każdy aktywny i pomysłowy człowiek może w tym roku liczyć na pomyślny los. Wyobraźnia będzie w 2015 roku bardzo ważną cechą. Od niej wszystko się zaczyna. :)

Gość gość
ja się urodziłam w roku kozy fakt mam wyobraźnie ale mi zniszczyła życie :(

Gość gość
ja się urodziłam w roku kozy fakt mam wyobraźnie ale mi zniszczyła życie x w jaki sposób wyobraźnia zniszczyła ci życie?

Gość gość
bo odpływam nie żyjąc w rzeczywistości może to nie wina wyobraźni ale mojego beznadziejnego życia na które ni jak nie mam wpływu czasami wolałabym się nie urodzić :(

Gość gość
wyobraźnie przekuj w kreatywność i zacznij aktywnie działać zamiast użalać się nad sobą

Gość gość
nie stet jestem w czarnej d***e

Gość gość
jak to nie masz wpływu na swoje życie,masz wpływ,często trzeba nastawienie zmienić :) ale kto jak nie Ty ma mieć wpływ na to co Cie spotka,Ty decydujesz

Gość gość
Znasz zasadę Pareto? 20% zostaje zwycięzcami reszta z 80% przeciętniakami, tylko od ciebie zależy w której grupie się znajdziesz, życie to nie ****ajka.

Gość gość
Zwany kozą piszecie jakby to był ich wyłącznie rok a w tzw.roku kozy rodzi się na świecie miliony ludzi i nie jest to dla nich bez znaczenia.Ja jestem z takiego roku i nie mam łatwo a nawet śmiem twierdzić że ekstremalnie ,ale jeśli cokolwiek miało by mnie ominąć z tego co doświadczam w tym znaku to nawet wypiął bym się na jednorożca."PSIM''

Gość gość
Bo być ze znaku Kozy wcale nie jest łatwo w tym tak często zafajdanym świecie dla takiej indywidualistki! Ten znak nazywany jest też rokiem Barana.

Gość gość
Ten znak nazywany jest też rokiem Barana. x nie Barana tylko Owcy

Gość gość
baran to nie owca a jak ktoś np kobieta jest z roku konia to klacz ? oni po prostu nie chcieli aby nie porównywać znaku barana w horoskopie polskim stąd ta różnica bo nie ma znaków żeńskich i męskich.

Gość gość
To ja w związku z tym jestem ze znaku barana w polskim horoskopie i z roku barana z roku chińskiego.To jest nas 3 baran z owcą i koza a gdzie jest cap?

Gość gość
Jeśli ten okres będzie niekorzystny pod względem agresji to fakt że jest pod wpływem znaku kozy negatywne skutki zostaną zminimalizowane.