Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pandzister

Co on do mnie czuje?

Polecane posty

Tydzień temu pierwszy raz od 11 lat gadałam z moim dobrym znajomym z czasów dzieciństwa. On mnie pamiętał wgl, ale teraz powtarza, że mnie nie zapomni bo jestem zbyt wyjątkowa. W ciągu ostatnich kilku dni spędziliśmy ze sobą strasznie dużo czasu. Wczoraj jak graliśmy na kompie (hobby i jego i moje) to sie co chwilę przytulał i ja też i kilka razy pocałował mnie w czoło jak się tuliliśmy od tak po prostu. Staram się nie robić sobie nadziei, ale on jest na prawdę tak... normalny, tak idealny, że wątpie czy się da... Czy możliwe, że on myśli tak samo? "Wpadłam mu w oko?" Raz się przejechałam na podobnej sytuacji, ale wtedy wszystko szło tak szybko, a teraz jest ze spokojem... Proszę pomóżcie! Opinie facetów mile widziane (jak tulicie dziewczynę, całujecie w czoło, łaskoczecie non stop itp to co o niej myślicie?)

Gość gość
gimbusiara

Gość gość
co nie zmienia faktu. Kidult

Byłabym wdzięczna za odpowiedzi wnoszące coś do tematu, a nie wyśmiewanie się szczególnie, ze nie znasz mojej przeszłości...

Idiotą dziękuje. Nie nie chce mojej d**y akurat tego jestem pewna i radzę uważać na słowa. Jestem osobą wrażliwą i 2 lata temu umarł mój narzeczony, więc jestem wybita z rytmu dlatego wolałam się upewnić, ale widać nie ma na tym świecie ludzi miłych...

Gość gość
Rozmawiacie, spotykacie się od tygodnia, i już zastanawiasz się co on czuje ? Wyluzuj trochę i zejdz wreście na normalny świat. Ile Ty masz lat ? a i zazwyczaj pamięta się osoby z dzieciństwa i nie wierz w te tanie teksty, że zapamiętał Cię, bo jest wyjątkowa.