Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpaulina

czerniak? zalamana....

Polecane posty

Gość gośćpaulina

Hej... na karku mam brodawke,tzn mialam. Twarda,brazowa, wystajaca. Poszlam do lekarza,bo zrobila sie wokol tego obwodka czerwona. Dermatolog orzekl,ze brodawka lojotokowa, chirurg zrobil mi koagulacje. Rana sie zagoila,ale obwodka pozostala... martwi mnie to strasznie. Dzis zaczelo mnie swedziec za uchem. Dogknelam,a tam zrobila sie mala kulka.... zalamana jestem juz,zaluje,ze uwierzylam lekarzowi i nie kazalam wyciac i i wyslac do histopatologi

Gość gośćpaulina
Tragedia... tak sie stresuje tym. Na karku obwodka i za uchem mi cos wyszlo

Gość gość
koniecznie musi zobaczyć to dobry lekarz. Moim zdaniem to nie jest normalne. Ze swojej strony polecam Ci wspaniałych lekarzy z www.vital-medica.pl. ja coraz zmagam się z jakimiś brodawkami, podobno mam do tego tendencję i zawsze jak zrobi mi się coś takiego dziwnego to korzystam z usług pracujących tam lekarzy. Mają ogromną wiedzę i umiejętności w tej dziedzinie. Oni m.in. robią badania histopatologiczne pobranych materiałów, usuwają wszelkie takie brodawki nawet takie poważne przypadki. Mówię Ci, udaj się do nich, bo tam jest obsługa na wysokim poziomie, na pewno Ci pomogą