Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andziuula48

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Hej dziewczyny! Mam do Was pytanie, czy na początku ciąży towarzyszyl Wam mętny mocz? Ja zauwazylam go juz pare dni temu i jak przeczytalam ,ze moze byc oznaka ciazy ,bardzo sie wystraszylam. Ostatni okres mialam 18.01.2015r. Moj cykl to ok 32dni. Dziś spóźnia mi sie 4 dzien okres i do tego ten mocz... Czasem jeszcze mnie muli i mam rowniez wilczy apetyt. (TAK JAK PRZED OKRESEM) Wczoraj po 23 po przebudzeniu ruszylam na ciasto krowkowe... Boże ,pomocie mi blagam, tylko bez glupich odpowiedzi.

Gość gość
owszem możesz być i żeby się dowiedzieć zrób test.

Metny mocz? To pewnie bliźniaki! Jak odpowiedzi nie maja być glupie skoro pytanie nie jest o wiele madrzejsze. Czemu nie wpadlas na pomyśl żeby zrobic test?

Owszem wpadłam na to koleżanko ,która nie wpadla na to ,ze czlowiek moze byc zestresowany i moze chciec uslyszec od innych ich opinii :) Poza tym już oddałam rano mocz, takze dzisiaj na pewno juz nie zrobie testu. Więc nie wiem komu chcialas zaimponowac, ale mozesz spadac stad w podskokach jak Ci cos nie pasuje :*

Gość gość
skoro jesteś po terminie okresu to test wykaże ciążę. nie tylko ten z porannego moczu -staraj się nie pić za dużo a będzie wiarygodnie. Co do mętnego moczu to nie kojarzę czegoś takiego na początku ciąży. Ale nikt nie zagwarantuje że u ciebie to właśnie ciaża jest powodem.

Gość gość
mętny mocz moze byc oznaka problemów z układem moczowym, niedługo padnie tu pytanie czy ktoś miał inny kolor kału będąc w ciąży...

Gość gość
po terminie okresu możesz zrobić test o każdej porze, jeśli jesteś w ciąży to test to wykaże. I nie wiem o co chodzi z tym wilczym apetytem, na takie akcje jest jeszcze za wcześnie, ale tu pełno takich,co zachcianki mają już w 4 tygodniu ciąży

Ooo czyli jednak ktoś normalny się tu znajduje. Co za ulga :) No ja właśnie słyszałam ,że na takim POCZĄTKU to lepiej z rana, bo większe stężenie.. Dziękuje za odp.

Gość gość
Ale warto zauważyć, że często właśnie ciąża jest powodem problemów z układem moczowym. A co do objawów ciążowych to u mnie w obu ciążach wszystko wskazywało na okres który nie nadszedł.

Napisalam ,ze mam wilczy apetyt i dodalam jak przed okresem, czyli CZUJE SIE JAK PRZED KAZDYM OKRESEM ,wiec dziwie sie brakiem miesiaczki.

Gość gość
i co laska, robisz ten test? Nie strasz mnie, bo ja czekam na okres denerwuje sie. A mocz tez mam merny od wczoraj

Zrobię jutro i napisze jaki wynik. Też się denerwuje, nigdy mi sie tak nie spóźniał i nigdy nie miałam takiego moczu. Do tego te poranne mdłości.. Tobie ile się spoźnia?

Gość gość
No, pisząc o objawach jak przed okresem właśnie odnosiłam się do tego co napisałaś. Ja miałam na początku ciąż cały czas wrażenie że okres zaraz poleci a tu nic nie było.

Tak wiem, to nie bylo do Ciebie ,a do koleżanki wyzej ,ktora napisala ,ze nie rozumie o co chodzi z wilczym apetytem i ,ze tutaj kazda ma juz objawy w 4 tyg.

Gość gość
Bo w 4tc nie ma takich objawow jak wilczy apetyt, mdlosci poranne.. Metnego moczu nie chce mi sie nawet komentowac. Jesli termin @ minal to nie musisz robic testu z porannego moczu, Ja robilam dwa dni przed @,po poludniu,po opiciu sie duzej ilosci wody (bylo lato i upal) ,a i tak dwa testy wyszly pozytywnie. Z porannego moczu powtorzylam na drugi dzien,bo nie wierzylam i tez pozytywny. Chyba,ze jestes z tych co wola schizowac i boja sie zrobic test,zeby sie nie rozczarowac.

Gość gość
chyba jednak nie była ;d