Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krwiak w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Hej, czy któraś z was borykala sie w czasie ciąży z krwiakiem ? Od trzech tygodni leze w łóżku jestem w 14 tc już dwa razy byłam w szpitalu z masywnym krwawieniem- diagnoza duży krwiak, lezenie duphaston trzy razy dziennie i czekać aż sie wchlonie :( lekarze mówią ze moze to trwać nawet kilka miesięcy. Bardzo sie boję już kilka razy miałam usg krwiak raz sie zmniejsza raz powiększa, oczywiście leze w łóżku wstaje tylko do toalety i zastanawiam sie ile jeszcze to potrwa..

Gość Zyx321
Mi krwiak sie pojawil w 5 tc, rowniez zalecono lezenie i duphaston. Po ok 5 tyg krwiak sie wchlonal ale killa dni pozniej pojawil sie kolejny- dalej lezenie i duphaston. Obecnie 18 tc i zero plamien, krawien itp. Co wiecej dostalam zgode od lekarza na male spacery, oczywiscie bez zadnego latania po sklepach i dalsza ostroznosc :-) Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc a bedzie wszystko dobrze

Gość gość
ja leżałam 10 tygodni... 7 tyg praktycznie bez ruchu - jedynie do toalety, ostatnie 3 tyg TROSZKĘ chodziłam po domu, zrobic sobie śniadanie czy kolacje... Musisz bardzo uważać. Ale dzis jestem w 31tc i właściwie juz zapomniałam o tym, choć wtedy było to ogromną traumą. JA brałam 3x1 utrogestan, 3x1 cyclonamine i 3x2 cyclo3fort

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
Ja miałam krwiaka w 15tc. Leżałam w szpitalu 2 tygodnie, potem w domu ok miesiąc. Tydzień temu urodziłam córeczkę. Leż, oszczędzaj się i bierz leki. Będzie dobrze:)