Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta płacze podczas seksu .....

Polecane posty

Gość gość

Witam Was , mam taki problem iż gdy uprawiam seks z kobietą to ona płacze że ją boli gdy tylko przyśpieszę i zaczynam wkładać po same jajka .... ja mam 28 lat ona ma 26( znamy się od miesiąca) , nie mam w sumie dużego penisa ( 19cm ) co jest grane ???

Gość gość
19 to nieduży ...jaja sobie robisz:) Mój facet ma 15 a często tez mnie boli w pozycji kiedy mam nogi na jego ramionach:(

Gość gość
myślałam,że podczas orgazmu bo to byłoby normalne.raz mi się tak zdarzyło,z ówczesnym partnerem,że powstrzymalam się od płaczu ale ze,,,szczęscia,,,,,bo by się wystraszył a Twoją partnerkę pewnie boli,albo też nie jest wystarczajaco podniecona i tym bardziej boli,poświęć więcej czasu żeby się podnieciła,i poszukajcie pozycji,która nie sprawia jej bólu

Gość gość
Podniecam ją mega , uwierz mi :)) od samej gry wstępnej to aż kwiczy jest mega podniecona a kiedy tylko wkładam i przyśpieszam to jest płacz .... :( bardzo nie komfortowa sytuacja no mi się wydaje że te 19 cm to mało ...

Gość gość
te 19cm to mało ... wydałeś się ze to prowo:P

Gość gość
to wyślij ja do gina,może coś ma nie teges.

Gość gość
Kwiczy...co za gimbusiarski tekst :D

Gość gość
he he no tak mi przyszło do głowy , to poprawiam " jęczy z rozkoszy " może być :))

Gość gość
przyznasz się ile twój kut/as ma cm 10 czy max 12cm ewidentnie masz kompleks .... i kwiczenie kobiety z rozkoszy zostanie tylko w sferze twojej fantazji......

Gość gość
kompleks ? ha ha nie nie mam kompleksów !! a po drugie ja wiem ile ma moja kobieta wie ile ma i nie będe się tobie tłumaczył - proste

Gość gość
tak proste ... każdy laik zrozumie o czym piszesz i nie świruj z tym 19 cm

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji