Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powyżej 30

Polecane posty

Gość gość

Panowie gdyby 35latka zaproponowała Wam seks to byłaby zgoda z Waszej strony czy raczej jest już za stara?

Gość gość
no prostytutki są też starsze przecież :) A kobieta proponująca seks tylko z taką profesją mi sie kojarzy

Gość gość
jeśli masz ochote to facet nie odmowi;)

Autorko To zależy komu zaproponowała by ten seks:) Jaki przedział wiekowy Cię interesuje?

Gość gość
35 lat! hahahaha to już na smar do czołgów

Gość gość
Tak mam 35 lat a moje małżeństwo to fikcja z resztą podjęta została już decyzja o rozwodzie. Mój praktycznie już były mąż bardziej woli naprawiac samochody niż seks a mi go brakuje. Chcę się pie/przyć i zastanawiam się czy mój wiek pozwoli mi na poderwanie faceta do seksu.

Gość gośćgosc
No babeczka po 30-stce odbija na punkcie sexu, wiem to z doświadczenia! Sama tak mam.

Gość gość
Kobieta w każdym wieku znajdzie sex bez problemu. Sam bym chętnie skorzystał bo mam tak samo :-)

Gość gośćgosc
Życie raczej dobiera nas w nieodpowiednie pary. Jedno ma temperament a drugie chce leżeć. He he do bani! !!

Gość gość
nie myśl o seksie tylko ratuj malzeństwo glupia babo!

Gość gość
Jestem taka podła ze on wraca z zakładu póżno , zasypia w drodze z łazienki do sypialni a ja mam ochotę. Jaka okrutna jestem ze mi się chce

Gość gość
Napisz, porozmawiamy kosterus@wp.pl

Gość oironio
Do autorki, wiesz jak masz matke w tym wieku to wydaje ci sie stara, ale prawda jest taka ze ona zna sie na seksie jak nikt, ma wielokrotne orgazmy i z zadowoleniem podnieceniem przyjemnoscia robi takie rzeczy jakie mozesz ty zobaczyc na p****lach, a ty myslisz ze jak sie tam paluszkiem zabawisz to jestes boginia seksu. Zakladam ze jestes juz po pierwszym razie ale twoj chlopak wolal by tylko z twoja matka po tym jakby go wziela w obroty(i marzyl by mu sie w kazdej chwili taki smar do czolgow). To co wy robicie ze soba majac nascie lat niczym nie rozni sie od zabawy w doktora, w temacie sexu dalej jestescie w przedszkolu. Kolejny temat to w szanujacym burdelu 35latka jest doswiadczona pracownica ale juz jej blizej konca, wszystko zalezy jak jest zadbania. Facet po 40tce ma duzo forsy i czasami ma chec trzepniecia mlodego cialka w okolicach 20tki, wtedy wiek nadrabia doswiadczeniem, chce miec niezly odjazd bierze pania po 30tce. Ciekawe co to za samochod ze sie tak psuje. Pewnie nie jedna w tym samochodzie tapicerke ogladala. Myslisz ze on sie z rozwodu nie cieszy?

Gość gość
Nie wiem czy się cieszy czy nie, szczerze mało mnie to już interesuje. Nie zdradzał mnie jak sugerujesz bo zakład jest przy domu i widzę go z okna . A winię go bo to on nabierze tyle aut do naprawy ze potem nie ma czasu ani siły dla mnie. Poza tym moje pytanie było inne.

Gość gość
Wyposzczona mężatka idealny towar do za/ru/cha/nia:)

Gość oironio
Wygladalo jakby szukal powodu aby ciebie nie widziec. Jednak zastanawia mnie dalej czy on jest tak nie zaradny i bierze auta ponad miare, zeby ciebie nie widziec, lub jest idiota i robil to dla ciebie zebys miala ptasie mleczko, a tobie marzy sie czyjes ptasie mleczko. Po rozwodzie moze i cos tam znajdziesz ale trzeba liczyc ze na dluzsza mete to lipa, bo co zonaty? Bedziesz w roli kochanki, a kochanki zwykle trzeba zmieniac, szybciej sie nudza niz wlasna zona i nie wiadomo czy im nie odbije i nie narobia syfu. Drugie malzenstwo, ciezko, rozwodka co z nia jest nie tak, a napewno po jakims czasie staniesz sie baba z pyskatymi gnojkami i aby wytrwac mozesz byc zmuszona do upodlenia sie w stylu przemocy w rodzinie, bo wtedy to bedziesz po 40tce. A rozwod czasu nie resetuje. Panna mloda juz nigdy nie bedziesz. Moze ktos ci dobrze radzil zebys to malzenstwo ratowala. Jednak papiery poszly i normalny facet by cie skreslil.

Gość gość
Chcesz zająć moje miejsce na kanapie, chętnie odstąpię ba już nawet je zwolniłam. Siadaj nie krepuj się

Gość gość
to idź do pracy, mniej aut będzie musiał przyjąć, żeby dom utrzymać.

Gość gość
jeśli masz ochotę 35lat jest ok i więcej może jakaś chętna zapewniam dyskrecje piszcie gg 18702993

Gość gość
Tak mam 35 lat a moje małżeństwo to fikcja z resztą podjęta została już decyzja o rozwodzie. Mój praktycznie już były mąż bardziej woli naprawiac samochody niż seks a mi go brakuje. Chcę się pie/przyć i zastanawiam się czy mój wiek pozwoli mi na poderwanie faceta do seksu. xxx Ale z ciebie ordynarna prostaczka... Ja też mam 30 lat i nie rozumiem takich kobiet, które mają takiego pie\/\/rdolca na punkcie sexu że aż robią się takie wulgarne obleśnie lubieżne, obrzydliwe to jest i poniżające. Czasem mi wstyd że jestem kobietą. 35 lat a psychika 15 latki, bo ona chce się "pieprzyć" i chce komuś proponować sex, bożże kobito ty nie widzisz jaka jesteś żałosna? nic klasy nie masz. A jednak wiek 35 do czegoś zobowiązuje. Nie dziwię się, że mąż miał cię dość i cię zostawił, to była najlepsza decyzja w jego życiu. Teraz poszuka sobie kobiety z klasą, a nie jak ktoś w pierwszym poście napisał prostytutki.

Gość gość
Ale ludzie czy wy się naprawdę dziwicie, że mąż nie chce siedzieć w domu z taką wulgarną prostaczką ze wsi? 35 lat a psychika 15 latki, zero klasy, zero delikatności kobiecej, ordynarna odrażająca baba, do tego głupia.

Gość gość
Jestem głupia bo mam ochotę na seks, jestem ordynarna bo użyłam jednego słowa pie/przyć. Tak na to mam właśnie ochotę i przestałam się wstydź tego. Mój mąż był jedynym facetem którym spałam i nie mów mi ze jestem wulgarna obleśna i lubieżna. Nie wróże ci kariery jako psycholog. Piszesz o klasie a sama jej nie masz. Do twojej wiadomości pracuje i jestem atrakcyjna. Mieszkam na obrzeżach miasta, piękna okolica. Nie rozumiem co masz do wsi? Kto w tych czasach tytułuje ludzi "ze wsi".

Gość gość
Kotka idź i grzej du/pe na kanapie jak ci żal:o

Gość gość2
Brawo autorko, forum jest bezlitosne i zakładając wątek ze zdradą w tle skazujesz się na potępienie kobiet i uwielbienie mężczyzn. Ironia nie ? Bo żaden facet nie chce być zdradzany . Od siebie powiem tyle jeśli związek się wypalił i jest toksyczny lepiej zakończyć go teraz, a jeśli jest szansa na odbudowę to naprawić. Sex ? Poznajesz gościa który Ci odpowiada i masz sex jeśli jesteś atrakcyjną, zadbaną kobietą. Pozdrawiam.

Gość gość
Kotka niech klapnie na kanapie bo juz czas na emeryture :P A ty siadaj na mnie ;) Chętnie zajme miejsce twojego meza;)

Gość gość
Autorko tu raczej nie znajdziesz chętnego chociażby dlatego ze nikt nie chce rozwalać małzenstwa. Poszukaj w realu tam masz większe szanse na sukces, czego Ci życzę:)

Gość gość
Nie znajdzie ? To niech napisze, że się chce umówić zobaczymy :-) Posypią się propozycje XD

Gość gość
Jest wyposzczona i napalona niech napisze maila:)