Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Kobiet, co myślicie.. ?

Polecane posty

Gość gość

Cytat przerobiony na własne potrzeby. Jak to brzmi ? Gdybym był obok Ciebie to chciałbym teraz poczuć mój jezyk na Twoich ustach, taki delikatny, lekko Cię oblizujacy, wedrujacy w dół po szyji i wracajacy na usta, znowu taki delikatny i całujący w taki leniwy sposob, powoli zaczyna być natarczywy i próbuje wejść do Twojej buzi, rekę wsuwam między uda, aby poczuć jaka jesteś mokra, dotykam Cię delikatnie i nie przestaję całować, słyszyę Twój cichy jęk i czuję lekkie drżenie ciała, przenoszę Cię taką podnieconą na łóżko i tam zaczynam całować Twoje uda, mój cieply jezyk krąży w okolicach Twoich dziurek i wciąż ich nie dotyka, jest tam tak bardzo mokro, jest Ci tak dobrze, i coraz lepiej, zaczynasz coraz głośniej jęczeć, bardzo głośno, wtedy Ja nienasycony moim podnieceniem zaczynam Cię lizać, czujesz mój język wszędzie, tak bardzo drżysz z rozkoszy i przeżywasz taki wspaniały orgazm i nagle sie orientujsz, ze leżysz juz na brzuchu... czujesz moje ciało na swoim, wyczerpana nie możesz sie ruszyc i nagle czujesz jak mój twardy penis wchodzi w Twoje ciało, tak powoli i do końca, masz ochotę oszaleć z podniecenia, słyszę Twój krzyk i czuję jak lekko próbujsz się wyrwać, przytrzymuję Cię i dociskam go głebiej, juz ledwo krzyczysz, brak Ci tchu i jest Ci tak dobrze, czujesz jak się w Ciebie spuszczam i zalewam Cię calą ciepłym płynem, wylizuję Cię i daję Ci buzi, tak byś tez mogła posmakować .

Gość gość
1/3 i poszła mi tęcza nosem

Gość gość
To jest żałosne :O

Gość gość
gość dziś 1/3 i poszła mi tęcza nosem Wybornie haha, ma być jak tani harlekin :-p

Gość gość
czujesz jak się w Ciebie spuszczam x Prymitywny, prostacki język, antyseksualny.

Gość gość
ok...doczytałam...jak ktoś kto nie ma siły się ruszać i leży jak rozjechana żaba dźgana patykiem przez dzieciaka ma się "lekko wyrywać"?

Gość gość
gość dziś czujesz jak się w Ciebie spuszczam x Prymitywny, prostacki język, antyseksualny. x Dawne pewnie nie byłaś dymana?

Gość gość
Możesz wprowadzić w życie

Gość gość
dymana to była ta która cie urodzila

Gość gość
Nie interpretujcie tekstu i nie zadawajcie pytań, mówcie co myślicie na jego temat.