Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam kobiety jestem tu nowa ołowiem wam moja historie mam 2 zdrowych dzieci ja mam 27 lat tez jestem zdrowa mój partner tez byłam w ciąży z trzecim dzieckiem i mieszkasm w UK poszlam w 20 tyg na USG i okazało się ze dziecko jest chore ma rozdz em kręgosłupa i wodogłowie lekarze namawiali mnie żebym usunęła bo dziecko i tak BD cierpiało jestem załamana naprawdę musialam połknąć tabletkę taka żeby dziecku przestało bic serduszko potem urodzić go normalnie jestem załamana boże dlaczego mnie to spotkało i chce znów zajść w ciążę jak myślicieli czy znów może się tak zdążyć pomozcie

Gość gość
a czy w 12 tyg na scanie nic ci nie powiedzieli nic nie zauwazono, jak mialo roszczep kregoslupa powinni juz wtedy dostrzec

Wiem ze dzieci to nie zabawki ale ja chce muszę być w ciąży potrzebuje tego modłę się codziennie wiecie jak mi ciężko płacze co noc modłę się o moje maleństwo i o to żeby bóg znów dal mi dziecko zdrowe

Gość gość
mając dwoje zdrowych dzieci to dziecko niestety bym usunęła. Nie pytaj o opinie, bo każda doradzi Ci żeby urodzić, a konsekwencje za swoją decyzję będziesz ponosić tylko Ty. Zastanów się, dziecko chore to ciągłe latanie po lekarzach, rehabilitacje itp. Dasz rade mając dwójkę dzieci??

Wiem dziękuje ze mnie rozumiesz musialam to zrobić po co miało by cierpieć ten dzieciaczek

Gość gość
Wiesz latanie po lekarzach to jedno a drugie to pomysl jakby sie urodzilo to juz nikt by mu w cierpieniu nie ulzyl i tak czekaloby na smierc w meczarniach , odobiscie nie urodzilabym dziecka ktore pozyloby kilka dni ani nawet miesiecy Swoja droga dkad te wady ?

Gość gość
Bierz kwas foliowy I witaminy

Gość gość
nie wiadomo skad sie wziely takie wady, moze jakiego wirusa zalpalas

Wiem biorę kwas ale bardzo chce zajść w ciążę oczywiście za parę miesięcy kwas pomoże mi w tym ??? Moja położna powiedziała zebym brała kwas właśnie miesiąc tez przed zajsciem. Położna powiedziała ze zamalo kwasu miałam tylko 2 mg a wypisala mi teraz 4 mg możliwe ze przez to ? Nigdy w życiu u mnie w rodzinie nie zdążył się taki przypadek jak u mnie . gdzieś z ponad rok temu wyjelam implant z reki antykoncepcjny nie wiem juz sama dlaczego mnie to smotkalo

Gość gość
trudno stalo sie, czasu nie cofniesz, kwas foloiwy zalecaja wlasnie jak dziecko wczesniej urodzilo sie z wadami, poczytaj sobie jakie przyczyny takich wad mogly byc, dla mnie skoro w 12 tyg bylo idealnie a potem jakies nieprawidlowosci to moze wirus albo bakteria

Gość gość
Myślę że nie ma co gdybać dlaczego. Widocznie tak musiało być, nie myśl o tym. Skoro się zdecydowałaś dalej próbować, musisz wieżyc ze tym razem będzie dobrze. Powodzenia

A może orjetujesz się jakie i gdzie mogę po robić badania czy jestem zdrowa i jakiemam szanse na zdrowe dziecko

I tez mam bardzo częste swędzenie pochwy jak byłam w ciąży i po również bylamuswoiego GP wpisywał mimasc tylko chceporobic badania w UK tak żebym miała pewność ze tym razem BD ok