Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

adwokat od sprawa karnego

Polecane posty

Gość gość

Szukam dla męża sprawdzonego, pewnego adwokata od prawa karnego. Kontakt z warszawy i najbliższej okolicy.

Gość gość
jeśli chodzi o dobrego adwokata do prawa karnego to polecam c***ana Kamila Flatow http://plock-adwokat.pl/ z kancelarii w Płocku. Obszar praktyki jeśli chodzi o prawo karne jest duży. Na pewno adwokat pomoże ci i twojemu mężowi.

Gość gość
Chłopaki, interes tak słabo idzie, ze musicie się rekamować w takim rynsztoku? Było iść do radców.

Gość gość
a co zrobił?

Gość gość
Mi pomógł bardzo dobry prawnik z kancelarii www.adwokat-dudek.pl. Byłem w beznadziejnej sytuacji, ale wszystko dzieki ich pomocy dobrze się skonczyło.

Gość Dion

Do Kancelarii Cejrowski z Tczewa zgłosiłem się z trudną sprawą z zakresu prawa karnego. Wiedziałem, że pomóc mi może jedynie doświadczony w tej dziedzinie adwokat. Decyzja o wyborze tej kancelarii okazała się dla mnie zbawienna. Sprawa zakończyła się na moją korzyść!

Gość Agnieszka

W sprawach karnych tylko Paszkowska-Wójcik!!! Świetna pani adwokat. Wyjaśniła mi wszystko klarownie i przedsatwiła plusy i minusy pójścia do sądu. Nie ryzykowałam niczym, bo wiedziałam na wstępie co może mnie czekać. Dziękuję, że na nią trafiłam, bo kto inny by tylko wziął kasę i na siłę pchał mnie w mojej sprawie do sądu, żeby tylko zarobić...