Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet może zorientować się, że jestem dziewicą?

Polecane posty

Gość gość

Pomijając kwestie anatomiczne - mialam kiedyś wypadek i nie mam błony. Czy to będzie widać? Jak zachowac się podczas seksu np w czasie gry wstępnej? Robienie loda póki co odpada..

Gość gość
Jaki wypadek.... nabiłaś się na smoczka w dzieciństwie, że nie masz błony? ;):D Bądź sobą i rób, co ci się będzie podobało w danej chwili. Nie udawaj doświadczonej i nikogo nie graj. :)

Gość gość
A czy to ważne? Poza tym lepiej byłoby abyś uprzedziła, wtedy facet powinien być delikatniejszy i bardziej wyrozumiały inaczej uzna że jesteś kiepska w łóżku.

Gość gość
czasy najszli :) laski sie zamulaja ze sa dziewicami, w tym widza problem. najlepszy odjazd jak ma duzy przebieg. wtedy czuc respekt ehhh.

Gość gość
Jak się zachować? Najlepiej naturalnie, bądź sobą i rób to na co masz ochotę, nie zmuszaj się i nie rób nic tylko dla faceta, a dziewictwa nie trzeba się wstydzić, każdy kiedyś był niedoświadczony z tą różnicą, ze jedni zaczynają wcześniej, a inni później i to tyle.

Gość gość
Nie no, jeśli ty wstydzisz się przyznać swojemu facetowi że nie masz doświadczenia, to chyba jasne że to jeszcze nie czas na seks.

Gość gość
Ja wiedziałem i czulem mimo,że byłem prawiczkiem żonka dziewica to wspaniałe być w takim małżeństwie bez byłych!!!

Gość gość
Mam 24 lata :O

Gość gość
No i co z tego że masz 24 lata? Najwidoczniej to tej pory nie trafił się nikt godny tego aby się z nim przespać. Nie ma się czego wstydzić, a jak facet tego nie zrozumie i wyśmieje, to nawet lepiej, bo przynajmniej przed dowiesz się ze to burak, a nie po ;)