Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcix

nastoletnia mama

Polecane posty

z moim chlopakiem kochamy się bez zabezpieczen, nie biore ani lekow antykoncepcyjnych ani nie uzywamy prazerwatyw. stosujemy tzw. "seks przerywany". dzis podczas stosunku poczulismy ze wewnatrz mnie jest sperma a wcale nie doszedł. jestem dwa dni przed owulacją. jest szansa ze nie bede w ciaży? prosze o pomoc, strasznie sie denerwuję.

Gość gość
jeśli 2 dni przed owulacJĄ NO TO JEST SZANSA chyba, że masz jakieś zaburzenia hormonalne to mniejsza. Ja np mam takie hormony rozchwiane, że nawet jakbym chciała to nie mogę zajść w ciążę, a jak ty jesteś zdrowa to jest duża szansa.

Gość gość
generalnie to brawo za myślenie po fakcie... Jak na gumki Was nie stać to kto będzie niańczył dzieci?? Mamusia Twoja czy Jego? Myślcie ludzie trochę. Jest szansa, że dzieci z tego nie będzie, tak szczerze wbrew pozorom, to w ciążę zajść to też wcale nie takie hop siup jak się wydaje. Trzymam kciuki by konsekwencji nie było, bo na młodych rodziców to widzę raczej nie ma z Was materiału...

Gość gość
Dziewczyno sex jest dla rozumnych a nie dla dzieci.Przytul się do cysia mamy i ją popytaj na temat sexu.