Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 22, 2015 ten kto pije alkohol czyli mocz bakterii to następnego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 sika mózgiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 22, 2015 Widzę że blokada na wklejanie linków. W takim razie proszę wpisać " Ten kto pije alkohol (tzn.mocz bakterii) następnego dnia sika własnym mózgiem- prof. Żdanow " Zacząłem oglądać i słuchać i zapowiada się, że warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 22, 2015 Kulfa dobrze ze ja nie pije bleeh :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 22, 2015 Gość :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredny małpiszon 0 Napisano Luty 22, 2015 ooo a ja dziś piłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 22, 2015 Co nie znaczy że zakazać alkohol. Ma być wybór. Chcesz to pijesz ( wysikujesz mózg) albo nie pijesz. Twój mózg, twoje gardło, twój wybór. Piłem okazjonalnie, ale chyba przestanę.:D Małpiszon to niedobrze dla Twoich komórek jajowych. Co prawda pewnie przyjemnie szumi w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredny małpiszon 0 Napisano Luty 23, 2015 Przyjemnie, owszem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 23, 2015 Małpiszon, a co z komórkami jajowymi? Warte są? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2015 Alkohol jest produkowany przez drożdże, a drożdże to grzyby, nie bakterie, debilu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Luty 27, 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 alkohol jest zdrowy; ) odkaza organizm; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ŚWIADEK JECHOWY 24 LATA Napisano Luty 27, 2015 Alkohol jest spoko, a zwłaszczaczimny leszek wieczorowom porom.. Gorzej z kaszankom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach