Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Połknęłam pinezkę...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jak w temacie napisałam, przez przypadek połknęłam pinezkę... Mam taki problem ze gryzę różne rzeczy np długopisy itp. Bawilam się tą pinezką i przez przypadek ją połknęłam. Nic nie bolało, teraz równierz nic mnie nie kłuje i nie mam problemów z oddychaniem, ale to jednak plastikowa i ostra pinezka. Co robic? Ludzie pisza różne rzeczy, straszą i tak dalej, a w tym momencie nie mam jak dostać się do szpitala. Czy moge wywołać wymioty w celu "wyciągnięcia" jej? Proszę o normalne komentarze i z góry dziękuję.

Gość gość
ja również lubię obgryzać długopisy i paznokcie, ale żeby pinezki :-) ja bym szybko do szpitala lub lekarza szedł albo zadzwonił na pogotowie zapytać co robić bo nie wiadomo czy podczas wymiotów nie porani ci przełyku lub gardła, a jak zostanie to nie porani jelit, ja bym na twoim miejscu pił dużo wody i siedział lub stał bo jak to jest pinezka z plastiku to będzie unosić się na wodzie i dłużej pozostanie w żoładku , jakby była metalowa to by osiadała

Gość brokeninside87
:O ja bym zadzwoniła na pogotowie. bez kitu, chuj wie gdzie Ci się to wbije. :O jestem kiepska w pocieszaniu

Gość gość
nie rzygaj bo nie wiadomo gdzie sie wbije,jedz na izbe przyjec