Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna sprawa mleczaki na miejscu i rosna stale zeby

Polecane posty

Gość gość

10 min temu szykując 6letniego synka do zerówki za dolnymi jedynkami zobaczyłam zab wiec ma tam zamiast 2 3 ktos tak miał?pierwszy raz z takim czymś się spotykam.potrzebny stomatolog?

Gość gość
moja corka miala ten sam problem. Jeden wyrastal na drugi i sadzilisny ze nleczak sam wypadnie. Niestety tak sie nie stalo.. Im szybciej do stomatologa pojdziesz tym lepiej.

Gość gość
Dzieki za info dzis pójdę go zapisac

Gość gość
Moja też tak miała, dostała 3 tyg na rozruszanie tego zęba, inaczej idziemy do stomatologa. Na szczęście ząb w końcu sam wypadł, bez lekarskiej pomocy.

Gość gość
też mieliśmy ten problem, właściwie nadal mamy, jak zauważyłam szybko usunęliśmy tego starego zeby zrobić miejsce dla nowego ale niestety ten nowy już zaczął rosnąć krzywo i teraz córka jest zapisana do ortodonty.

Gość gość
Jak byłam dzieckiem też tak miałam. W sumie 4 razy miałam wyrywanego mleczaka bo już wyrastał ząb stały. Nic nie bolało. Nie siałam paniki, podobnie jak moja matka.

Gość gość
często się tak zdarza ale wtedy trzeba jak najszybciej usunąć mleczaka żeby było miejsce na nowy ząb. W przeciwnym razie jest duza szansa ze nowy wyrośnie krzywo.