Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeliczanie wieku psa

Polecane posty

Gość gość

Czy cocker spaniel to mały pies czy średni?

Gość gośćula
średni ,ale treść nijak ma się do tematu

Gość gość
też mam cocker spaniela, średni, żyje zazwyczaj około 13-16 lat

Gość gość
sredni tez go mam :)

Gość gość
treść nie ma się nijak do tematu, bo małe rasy żyją najdłużej, średnie średnio,a największe najkrócej, skoro autorka nie wiedziała do jakiej rasy zaliczyć cocker spaniela , więc nie mogla określić jego żywotności

Gość gość
średni a nawiązując do spaniela, to bardzo niespokojne psy, psocą, źle znoszą samotność, często histeryczne i strachliwe

Gość gość
lubia byc tez w centrum uwagi czessto wymuszaja to co chca szczekaniem. sa tez zarloczne caly czas mogly by jesc.

Gość gość
jeden rok psa to siedem lat kalend.tak mi powiedzial lek wet ,mam psa z schroniska kundelka ,po wypadk jest kochanym psem nastepnego kiedys tez wezme z schr .

Gość gość
dokładnie potwierdzam wszystkie cechy ,które przypisujecie spanielom, moja jeszcze wyje strasznie jak słyszy karetkę, z racji na długie uszy ,często ma w nich infekcje, zapalenia, bo są zwisające i ciężkie i brak w nich dostępu wentylacji, często z tego powodu muszę z nią chodzić do weta i przez to jest tak przewrażliwiona, że jak ktoś obcy chce ją pogłaskać i dotknie uszu to zaczyna histeryzować

Gość gość
moj te wyje jak ranny wilk jak tylko uslyszy karetke albo syrene potrafi tak wyc na srodku ulicy. do uszu sprobuj moze takiego sprayu do czyszczenia. moj jeest jeszcze zlosliwy i kradnie rozne rzeczy z calego domu i chce zeby go gonic. potrafi sobie otworzyc szuflade i wszystko wyciagac albo szafke z koszem na smieci i grzebie w smieciach

Gość gość
takie zwykłe spraye nie pomagają ,jak już rozwinie się infekcja, wtedy tylko antybiotyk

Gość gość
bo to trzeba czyscic te uszy regularnie wtedy nie bedzie infekcji moj nigdy nie mial problemu z uszami

Gość gość
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :) Rzeczywiście niezbyt precyzyjnie wyraziłam się w temacie, na szczęście domyśliliście się co miałam na myśli :)

Gość gość
masz tez cocker spaniela?