Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet, który używa kremu przeciwzmarszczkowego jest dla was mniej męski?

Polecane posty

Gość gość

Czy facet, który używa kremu przeciwzmarszczkowego jest dla was mniej męski?

Gość gość
Twój facet ma zmarszczki na kusiu?:(

Gość gość
nie

Gość gość
Absolutnie nie . Niby dlaczego mniej męski?To facet nie może o siebie dbać?

Gość gość
lubie takich , lepiej zeby uzywal kremu niz sie nie myl

Gość gość
z męskością to ma niewiele wspólnego (chociaż może jednak też). Przede wszystkim jest idiotą, bo gdyby uważał na lekcjach biologii w szkole to wiedziałby, że krem przeciwzmarszczkowy NIE MOŻE działać, bo taka jest budowa skóry. Równie dobrze można ją smarować wazeliną z apteki za 1,5. Efekt będzie dokładnie ten sam. Ale naiwni się nabierają na te bzdety 🖐️

Gość gość
mój mąż używa kremu przeciwzmarszczkowego i nie uważam że jest mniej męski, po prostu o siebie dba.

Gość gość
Każdy facet który używa kremu przeciwzmarszczkowego jest na 10 protzent ciotexem !!!

Gość gość
Facet, który używa kremu przeciwzmarszczkowego, albo myje się częściej niż raz na tydzień to pedał.

Gość goretexowa
W moim mniemaniu dba o siebie i to mi sie podoba

Gość gość
Facet to ma być facet, a nie c***a.

Gość goretexowa
wlasnie to mnie bardzo dziwi, ze nawet mlode kobiety uwazaja ze jak facet uzywa zwykly krem do twarzy to juz zniewiescialy :) a czym ma traktowac sciagnieta skore po wodzie z kranu. moze nie myc twarzy w ogole?! jest XXI wiek nie lubie lalusi ktorzy farbuja sobie wlosy, prostuja i uzywaja samoopalacza ale zwykle kremy?

Jeśli chodzi o krem przeciwzmarszczkowy to mój mąż często mi podbiera Vichy Supreme. Nie wiedzę w tym żadnego problemu - bo niby jak dba o swoją twarz to już zniewieściały jest - nie. Zdaję sobie sprawę, że gdyby zapytać kilku facetów którzy używają kremu przeciwzmarszczkowego czy go używają to by zaprzeczyli bojąc się wyśmiania

Jeśli chodzi o krem przeciwzmarszczkowy to mój mąż często mi podbiera Vichy Supreme. Nie wiedzę w tym żadnego problemu - bo niby jak dba o swoją twarz to już zniewieściały jest - nie. Zdaję sobie sprawę, że gdyby zapytać kilku facetów którzy używają kremu przeciwzmarszczkowego czy go używają to by zaprzeczyli bojąc się wyśmiania

Gość gość
aleco towogolejest kremprzeciw zmarszkowy ??? bo ja jestem facetem mam 32 lata i codziennie na noc uzywam kremu do twarzyna noc to chyba dobre dla skory co? zmarszczki mam w d***e...