Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja siostra ma w picie 52 000 zl dochodu i ciagle skuczy jak malo zarabia

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie czy to serio malo??? jest nauczycielką i mowi ze na zycie jej nie starcza a mieszka sama i nie ma rodziny..mieszkania nie oplaca bo ma dom po ciotce naszej. czy ona faktycznie zarabia 2000 zl jak zawsze mówi..? widzialam przypadkiem jej pit ostatnio i bylo tam napisane ze jej dochód to 52.000 zl za rok.. jak myslicie ile ona moze wiec na ręke zarabiac netto miesiecznie??mozna to jakos obliczyćnie znam sie na tym kompletnie..

Gość gość
moze ma 2 tys, nauczyciele mają sporo dodatków ;)

Gość gość
wiem ,że mają ale moja siostra jest nauczycielką w prywatnej szkole i ona nie ma budżetówki ani zadnych dodatków panstwowych, tylko pracuje w sektorze prywatnym :)tak mozna powiedziec:)

Gość violetko gdzies ty
wiec koziolek madra glowa blaka sie po calym swiecie aby dojsc do pacanowa :P stopka: z gury lepiej widac ale mniej czuc

Gość gość
daj spokoj siostrze.. bardzo mało zarabia i tyle ci powiem. 50 tysiecy na rok brutto to jakies 2400 zł netto na miesiąc.....taka prawda..

Gość gość
To ma jakieś 3100 - 3200 netto na miesiąc

Gość gość
Napewno min 3 tys

Gość gość
co wy chrzanicie ????jakie 3000 zl na miesiac?? maksimum 2,5 tysiaca nauczcie sie liczyc... nie wiecie czy w rubryce pitu nie ma zaliczek pobranych bo jesli ma zaliczke jakaś pobrana to znaczy ze jeszcze mniej ma na miesiac

Gość gość
kuźwa, 52000 to nędza. No ok, może nie nędza, ale to wcale nie jest dużo. Ja za 2013 rok miałem niecałe 102000 i uważam, że to nie jest jakoś szczególnie dużo. Na rękę to dało średnio jakieś 5500-5600. Bez przerwy mi brakuje. Acha, też mieszkam sam, ale uważam że to tym gorzej, bo koszty utrzymania (mieszkanie, opłaty) spadają tylko na mnie.

Gość gość
Film ,,Ida ,, jest dzielem doskonale nadajacym sie do szkalowania Polakow jako tych zlych.

Gość gość
OJEJ TO malo 2,5 na miesiac góra..

Gość gość
no malusiio...biedna jest twa siorka