Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Którego okuliste z Kielc i okolic polecacie dla dziecka?

Polecane posty

Gość gość

Są tu jakieś mamy które chodzą ze swoimi pociechami do okulisty w Kielcach lub okolicach Kielc? Bardzo proszę o pomoc

Gość gość
Up

Gość gość
My chodzimy do dr Rybowskiego do centrum okulistycznego na warszawskiej. Doktor ma super podejscie do dzieci. Pierwsza wizyte to corka miala roczek. Obylo sie bez stresu i placzu a wszystkie badania wykonane.wizyta 110 albo 120 zl,czeka sie okolo miesiaca.

Gość gość
A z jakiego powodu byliście u okulisty jak dziecko miało rok?

Gość gość
Ucieka jej jedno oczko na zewnatrz. I caky czas tarla jedno oko. Na wade wzroku,nosi okulary.

Gość gość
Pytam bo właśnie też wydaje mi się ze mojemu dziecko oczko czasami ucieka, byłam u tego doktora, on stwierdził że to nie zez, nie wiem co mam myśleć, chciałabym to jeszcze z kimś skonsultować ale już nie wiem do kogo się udać

Gość gość
Zalezy ile dziecko ma. U nas mowil ze oko faktycznie ucieka ale dopiero potem bedziemy robic cwiczenia a narazie okulart pomoga bo nie beda jej sie oczka meczyly. Corka choc.bardzo mala w okularach chodzi.chetnie i nie trze oczu wiec widze poprawe nie moge mu noc zarzucic. U nikogo innego nie bylam bo jak chcialam skonsultowac u nas w miescie pani dr powiedziala ze nie trzeba bo to dobry specjalista i na pewno jest ok.

Gość gość
Up

Gość gość
Nie pomogę Ci, bo mimo, że jestem z Kielc to do okulisty jeżdżę dalej, ale jeśli widzisz , że dziecku ucieka oczko idź jak najszybciej do specjalisty.

Gość gość
Up