Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimmmmi

Jak poznać czy zależy mu tylko na zaliczeniu czy na związku?

Polecane posty

Gość Mimmmmi

Po czym poznać że facet chce cie tylko zaliczyć jeśli kocha sex. Poznałam kogoś kto jest napalony, od pierwszej randki mówi o sexie ale mam wrażenie że chce tego wszystkiego będąc w dłuższej relacji z kobietą. Gdybym pozwoliła pewnie na 2-3 randce byśmy juz sie kochali. Nie spotykamy sie często więc myślę, że gdyby był typowym "zaliczaczem" to by szybko dążył do sexu a nie zwlekał.

Gość doctorre amorre
prawo sesji: zakuc, zdac, zapomniec? :D stopka: masz cos z rycerza... zakuty leb

Gość Mimmmi
Nie mam jakiegoś strasznego parcia na związek mam dzieci więc zegar biologiczny nie tyka i mogłabym być w luźnej relacji ale nie chciałabym na pewno aby ktoś mnie przeleciał 2-3 razy i rzucił. Czułabym sie podle

Gość Mimmmmi
Nikt nie wie? Nie ma doświadczeń? Jak lubi sex jest wyuzdany wymagający to można go zatrzymać dobrym sexem czy i tak pójdzie zaliczać nastepną?

Gość gość
jeżeli nawija koleś o seksie od początku, to nie łudź się że on chce Cię mieć za żonę. zero szacunku :)

Gość gość
naprawdę jesteś aż tak zdesperowana aby udawać wyuzdaną, aby go zatrzymać? i tak go nie zatrzymasz, bo on takich jak Ty ma na pęczki

Gość Mimmmmi
Ja nie musze udawać. Jestem wyluzowana wręcz wyuzdana i uwielbiam to ale w związku i nie z każdym. Nie szukam męża jestem w separacji mam dzieci w wieku szkolnym nie jesteśmy małolatami

Gość Mimmmmi
Facet gada o sexie od początku ale jakos czeka i to na jego plus. Mam na niego niesamowita ochotę ale nie chcę być panienką na raz czy dwa, dlatego go przetrzymałam. Niektórych da się zatrzymać dobrym sexem. Nie chcę kogoś za wszelką cene ale ten człowiek mi bardzo odpowiada dlatego mam dylematy

Gość gość
Może zrób tak ,ty go wykorzystaj(wspaniały seks) i rzuć):

Gość gość
nnigdy nie wiadomo

Gość gość
zapytaj go

Gość gość
jak masz ochote to na co czekasz

Gość Mimmmmi
Czemu mam rzucać jak będzie fajnie. Jednak być porzuconą po 1, 2 czy 3 razach to nic przyjemnego. To żę mogę go rzucić jak coś będzie nie tak to oczywiste, nie chcę nikogo za wszelką cenę, chcę aby mi było dobrze.

Gość gość
to proste powiedz ze sex po slubie

Gość gość
inaccessible89 dziś Najprostsza metoda weryfikacji: jeśli po seksie nadal będzie Tobą zainteresowany, to będzie oznaczać, że jest nadzieja na coś więcej smiech.gif xxxxxxxxxxxx Dobrze mówisz

Gość gość
w sumie to nie da sie poznać, wyjdzie w praniu więc ryzykujesz i czekasz, bo nawet największy frajer potrafi udawać takiego, któremu zależy więc rozpoznać się w sumie nie da

Gość Mimmmi
Może nie pytałam wprost ale zażartowałam że może jest kobieciarzem który zalicza oczywiście żę stwierdził że nie i żę jeśli w sexie coś nie wychodzi to trzeba rozmawiać i pracować nad tym. Odpowiadamy sobie też z charakteru, więc nie sądzę aby to było na 1-2 razy ale zawsze ten pierwszy raz jest u mnie ogromnym stresem !

Gość Mimmmmi
Nie ma mowy o żadnym ślubie. Nie mam rozwodu, jestem w separacji. Jesteśmy po przejściach z dziećmi

Gość gość
nie jesteś nastolatką więc naprawde nie sadź tekstów "nie sądze żeby to było na 1-2 razy" :) może być na jedne raz, może na 5 albo 10, to co on Ci mówi nie ma znaczenia, bo to tylko słowa, moze Ci mówić to co chcesz usłyszeć, jak ktoś wyżej słusznie napisał, to jakim jest facetem i z jakim podejściem wyjdzie w praniu

Gość Mimmmmi
Nie ma mowy o żadnym ślubie. Nie mam rozwodu, jestem w separacji. Jesteśmy po przejściach z dziećmi

Gość Mimmmmi
Stwierdzenie po pierwszym razie się okażę - tak ale o to chodzi żeby nie popełnić tego błedu. Mimo że jestem napalona to jednak jak mam się rozstać to wolę przed niż po, dlatego pytałam po czym mozna to poznać.

Gość gość
Jak ja bym była napalona to wolałabym rozstanie po, a nie przed:)

Gość gość
nadal nie rozumiesz autorko, może pokazywac, że mu zależy, zabigać itd tylko po to żeby Cię zaliczyć, może też pokazywać to, bo mu naprawde zależy i trzecia opcja także mozliwa: zależy mu ale po pewnym czasie stwierdzi, ze to nie to więc po raz nty: to wyjdzie w praniu, przestań sie tak cackać, rób to na co masz ochotę, najwyżej nic z tego nie wyjdzie, tylko sprawdzając sie dowiesz, zachowujesz się jakbyś mu po pójściu do łóżka przysięgała miłośc po grób, wyluzuj, chcesz sprawdzić to sprawdzaj, nie to daj sobie i jemu spokój

Gość gość
Jak oboje jesteście tacy napaleni i jak piszesz wyuzdani to dobrze rokuje na dłuższą znajomość. Nic tak nie łączy w 2 ludzi jak dobry seks i dopasowanie w tym temacie

Gość Mimmmmi
Gość z 19.46 dziękuję czyli nie wyjdę na idiotkę. To się stanie pojutrze, chyba zawału dostanę. Nikt mnje tu nie zna więc co mi tam, napiszę jak to się skończyło :D

Gość gość
Obiecaj, że zdasz relację z tak ważnego wydarzenia:D

Gość gość
szczerze jak dla mnie to on widzi że jesteś naiwna i że i tak prędzej czy później mu się oddasz, także będzie Ci słodził i Cię uwodził tak długo jak to możliwe tylko po to by Cię zaliczyć, a Ty będziesz się łudziła, że skoro Cię po pierwszej zaliczonej randce nie zostawił to że Cię kocha.

Gość Wieje naiwnością niestety
Nawet nie wspominał że chciałby z Tobą być, więc nie traktuje Cię poważnie. Czego więc oczekujesz? związku półrocznego, rocznego? A potem powie pa pa, odpowiada Ci taki układ? Nie będziesz czuła się wykorzystana po np. pół roku związku i np.20 "seksach"?? Tylko po 2-3 razach będzie Cię bolało porzucenie?? Dla mnie to i tak byłoby wykorzystanie, bo to zabawa bez zobowiązań -w tym nigdy nie ma szacunku, choćby nie wiem co facet mówił. v Skoro od pierwszego spotkania gada o seksie, to znaczy że Cię nie szanuje. Nie boi się, że Cię zrazi, bo widocznie nie zależy mu na Twojej osobie i uczuciach. Jak się poznaliście w ogóle? ile o sobie wiecie? skąd wiesz, czy to co powiedział jest prawdą. v Ile randek już mieliście? Ja bym go sprawdziła nie pozwalając mu na wiele, z seksem czekając. Zobaczysz, czy będzie się go wrednie domagał, jakbyś była jego własnością. Inaczej, jak zaryzykujesz tak szybko, to będziesz sobie pluła w brodę.

Gość Mimmmmi
Nie szukam żadnego związku a z tym facetem nie będę. Na chwilę obecną to myślę że jeśli on mnie nie rzuci po tym pierwszym czy nawet 2, 3 razach to ja go rzucę po 2-3 miesiącach. Poznalismy sie przypadkiem, nikt nikogo nie szukał.