Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimmmmi

Jak poznać czy zależy mu tylko na zaliczeniu czy na związku?

Polecane posty

Gość Mimmmmi
Tak czuję teraz, może się to zmienić i nie jestem naiwna. Naiwna to bym była gdyby mi od pierwszego razu słodził i gadał o związku i uczuciach a ja bym uwierzyła. Większość facetów leci na sex, ale np. jak mojego męża poznałam to też zaczęło się od sexu, juz na 3 randce. Teraz z nim było 5 randek

Gość gość
Nie oszukumy sie ale facetom najczesciej chodzi napierw o sex...

Gość gość
no dokładnie najpierw a jak seks jest dobry to może coś na dłużej z tego będzie

Gość gość
jesteś naiwna, i sama nie wiesz czego chcesz. jak nawet brzmi tytuł dyskusji- boisz się, zastanawiasz się czy on Cię chce tylko zaliczyć, czy też nie. potem piszesz, że nie będziesz z nim i tak. więc jedno =drugie. chcesz tego by Cie bzyknął i zostawił.

Gość Mimmmmi
Chcę dłuższej relacji bo z naszych rozmów i smsów wynika że oboje jesteśmy podobni też pod względem upodobań seksualnych. Ciągnie nas do siebie jest chemia a to bardzo rzadko mi sie zdarza. Chcę być jego dziewczyną ale nie mieszkać razem.

Gość Mimmmmi
Jak będzie mnie traktował tylko do sexu to ja zakończę taki układ

Gość pic na wodę i fotomontaż
"Jestem wyluzowana wręcz wyuzdana" xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Eeeeeeeeeeee..... Tak jasne na bank. Wszyyyyyyyystkie kobiety na tym forum są niby wyuzdane. W praktyce okazuje się, że szczyt ich wyuzdania to przybranie pozycji "na jeźdźca", postękanie trochę głośniej niż przy mężu i tym razem dla odmiany szczerze oraz czochranie bobra po kryjomu do 69 Ryjów Geja :P

Gość gość
15:58 o jaki /jaka znawca czyjejś alkowy, pewnie Twoim szczytem wyuzdania jest to co zostało zawarłeś/aś w powyższej wypowiedzi.

Gość gość
Autorko jestes glupia tania i naiwna. Wiesz czemu facet nie nalega na sex? Bo takich idiotek jak ty ma pelno. Facet ktory mysli powaznie o kobiecie chce z nia spedzac duzo czasu i rowniez zalezy mu na sexie. Dana kobieta jest dla niego wazna chce z nia spedzac caly swoj czas i pragnie jej. A ten faced widac ze mu nie zalezy ****** tez zapewne ma kogo ale jak ty sie nadstawiasz to tez nie odmowi :D Powodzenia idiotko PS. mowiac ze jestes wyuzdana brzmi to jak bys mowila jestem d******.:/

Gość gość
faceci chca tylko seksu

Gość gość
faceci chca sie umawiac na seks

Gość gość
faceci mysla tylko o seksie

Gość Mimmmmi
Czy ja powiedziałam, że nie nalega? Nalega, gdybym pozwoliła to zaliczyłby mnie już na 2 randce. Gdybym była naiwna to wierzyłabym w każde jego słowo i nie pisała o swoich wątpliwościach. Z mężęm nie mieszkam 2 lata nie sypiam z nim to normalne że kobieta tez potrzebuje sexu

Gość Mimmmmi
Poza tym czemu mówi że że facet zalicza - oboje się zaliczamy i oboje mamy z tego przyjemność. Chodzi tylko o to żeby nie być na chwilę, na 2 czy 3 razy.

Gość gość
Jesli facet nie ma potrzeby kontaktowania sie codziennie z kobieta jesli nie ma potrzeby czestych spotkan to wszystko jasne. Nie zalezy jemu i tyle

Gość Mimmmmi
Źle napisałam temat - może nie chodzi mi o związek ale o dłuższą relację. Kontaktujemy sie codziennie, ale nie spotykamy sie często bo oboje mamy prace zmianowe i ciężko to zgrać.

Gość gość
Kochana, tak naprawdę nie dowiesz się tego dopóki się z nim nie prześpisz, dopiero po tym fakcie wyczujesz co jest grane i na czym mu tak naprawdę zależy.

Gość gość
Dokładnie do tego czasu to tylko spekulacje. Musisz zaryzykować. To co pisza inni nie jest do końca prawdą bo są takie szuje takie dupki że będą udawać nawet miłość żeby tylko zaliczyć. Jak on od początku rozmawia o seksie to można to uznać że jest uczciwy i nie udaje. Kto ich zrozumie :P

Gość gość
No i najważniejsze, faceta da sie utrzymać przy sobie dobrym seksem wiem co mówię

Gość gość
Jeżeli facet jest bawidamkiem to nic nie zrobisz

Gość gość
Ja poznaję czy facetowi wpadłam w oko i czy traktuje mnie poważnie po jego zachowaniu. Facet, któremu bardzo podoba się kobieta ( chce czegoś więcej) nie będzie cię natrętnie i swobodnie dotykał. Owszem będzie dążył do tego, ale subtelnie i powoli. To samo z pocałunkiem. Taki, któremu tylko bzykanie od razu będzie się kleił, macał. To po prostu się widzi. Oczy nie kłamią. Zakochany facet choćby nie wiem co, to i tak się zdradzi.

Gość Mimmmmi
Matko ! Kto tu mówi o zakochaniu. Nie chcę aby ktoś sie we mnie zakochiwał. Własnego męża sie pozbyć ze swojego życia nie mogę, rozwód trwa juz 2 lata. Nie potrzebne mi dodatkowe komplikacje. Jest niesamowita chemia, namiętność, ciągnie nas do siebie fizycznie ale też dobrze nam się rozmawia, mamy podobne poglądy upodobania. No więc - wczoraj coś tam było :D było niegrzecznie ale nie było stosunku. Zrobiłam to specjalnie, aby nie pójść na całośc. Jak tylko dotarł do domu od razu były smsy. Dzisiaj też od samego rana

Gość Mimmmmi
Z rozmów wynika że będzie z tego dłuższa relacja, na razie się troche uspokoiłam. Może dla niektórych to sie wydawać głupie ale ja zawsze mam taki stres przed pierwszym sexem, żeby nie być tylko kolejną zdobyczą zaliczacza. Strasznie muszą sie czuc kobiety które ida z facetem na całośc a on potem nawet nie zadzwoni !

Gość Mimmmmi
No i jeszcze prawdziwego sexu nie było, ale było dużo. Teraz jestem skołowana bo normalnie się odzywa, coś tam planuje, ale sama nie wiem czy traktować to że jesteśmy już po sexie czy że ciągle przed ?

Gość gość
No i jak ? Miałaś zdac relacje. Był seks?

Gość gość
Dobre pytanie. To chyna tylko mężczyźni potrafią na to odpowiedzieć.

Gość gość
Ale autorka jest naiwna. Facet na pierwszym spotkaniu mówi o seksie, to ewidentnie nie szanuje Cię i chodzi mu głównie o seks. Zawsze to lepiej z kobietą niż samemu ręką machać. Poza tym dlaczego kobiety jesteście takie naiwne? Coraz zdania typu: on mówi to, on mówi tamto. Ja też mogę powiedzieć, że was kocham. Żeby facet dobrać się do majtek może wiele powiedzieć... a często jak już się dobierze, to zmienia poglądy...

Gość Mimmmi
Skończyło sie tak, że sexu nie było a ja znalazłam sobie innego

Gość Mimmmi
Nie mielismy gdzie tego sexu uprawiać, oboje nie mieszkamy sami. Znalazłam sobie faceta 19 lat młodszego z mieszkaniem, niedaleko i jest super ! Tamten się odzywa i czeka aż będę sama w domu - no niedoczekanie, juz mi nie jest potrzebny.

Gość gość
z tym drugim seks juz był ?