Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EleaTga

TGA

Polecane posty

Gość EleaTga

Witam! Urodziłam dziecko z wada serduszka TGA. Zakładam ten temat, w razie gdyby jakaś przyszła mama zechciała dowiedzieć sie czegoś więcej na ten temat. Wiem z doświadczenia, ze brakuje informacji co sie dzieje po porodzie, co nas czeka...? Jak sie przygotować do dłuższego pobytu w szpitalu, itd.. Ja osobiście rodziłam w Matce Polce w Łodzi. W razie pytań, udzielę odpowiedzi. Ja w ciąży miałam tych pytań mnóstwo.. Ale odpowiedzi nie mogłam nigdzie znaleźć..

Gość gość
Jestem w 30 tyg. też u mojego maluszka stwierdzono tga :( Jak przebiegła operacja, były jakieś powikłania? Rozwija się normalnie?

Gość MamaPoli
Mam pytanko moja córka urodziła się z wada serduszka TGA wykrywa w 19tyg ciąży. Poród był zaplanowany w Warszawie na Karowej2 zaś córka prze trasportowana do CZD w Warszawie niestety nie mogłam zostać z nią bo była na oddziale intensywnej terapii. Zas mam synka 4 letniego i mieszkamy w Gołdapi (ponad300km od Warszawy) więc nie mogłam z nią zostać bo sytuacja u nas jest ciężka bo jest syn którym ja mama muszę się zająć bo mąż musi wrócić do pracy po urlopie aby utrzymać rodzinę i dom. Interesuje mnie ile trwa pobyt po operacji dzieciątka po TGA które znajduje się na Kardiologii i wszystko już jest z nią ok? Potrzebujemy pomocybo jesteśmy z daleka i z tyle kilometrów od chorej córki z która nie możemy być i chcemy aby jak najszybciej była z nami. Prosiblmy o pomocy! Ile trwa chospitalizacja z wada serca TGA?mama

Gość gość
Jeśli ktoś szuka informacji, osób które również mają do czynienia z TGA to zapraszam na swojego bloga. U mojego synka niestety też wykryto tą wadę serca i dzielę się swoimi doświadczeniami, przemyśleniami na ten temat. Być może dla kogoś moje wpisy będą pomocne www. zycie-z-tga.blogspot. com