Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka16

Jestem roztrzęsiona PROSZĘ O POMOC !!

Polecane posty

Gość malutka16

Tydzień temu dokładnie 14 lutego bardziej zbliżyłam się z moim chłopakiem lecz gdy próbował mi włożyć za bardzo bolało i wycofałam się.Zaczął nim jeździć po mojej łechtaczce przez to doszłam 3 razy i obawiam się że on też doszedł (nie w środku) On twierdzi że nie doszedł bo by czół i opadł by a jeszcze mu sterczał.Teraz zauważyłam powiększony brzuch,gdy usiadę i wstane robi mi się ciemno w oczach ..nie wiem czy to wina stresu albo urojona ciąża.Przygladam się w lustrze i zauwazylam powiekszone podbrzusze.Piersi mnie nie bolą nie mam żadnych zachcianek Czy to może być ciąża czy może urojona już sama jestem w strachu kiedyś miałam taki sam stan tylko uprawiałam petting ale nie miałam powiększonego brzucha.okres przewiduje na 4 marca PROSZE O POMOC !!!!

Gość gość
nie jestes w ciazy. to urojenia.

Gość gość
urodzisz piecioraczki

Gość gość
Przestań dziewczyne straszyć ;/ Pięcioraczki zdarzają się rzadko. Bardziej prawdopodobne, że to bliźniaki skoro brzuch tak szybko urósł.

Gość gość
albo czworaczki

Gość gość
a robiłaś test ciążowy? Zrób dwa jeśli oby dwa wyjdą pozytywne to bliźniaki.

Gość gość
a jak zrobi 10 to 10raki?

Gość malutka16
Prosze o wyrozumiałość ! Naprawdę zależy mi o konkretnej odpowiedzi .

Gość gość
- dziecko! przestań bredzić i weż się za naukę...

Gość gość
gość dziś a jak zrobi 10 to 10raki? To przecież logiczne. Test powtarzamy do skutku. O ile się nie mylę to jeśli zrobisz test po raz siódmy to oznacza też, że jesteś idiotą. Facet też niech zrobi to od razu będziecie mieli pewność czy to jego dziecko/dzieci.

Gość gość
facet musi go sobie wsadzic w tylek jak chce poznac wynik

Gość gość
gość dziś facet musi go sobie wsadzic w tylek jak chce poznac wynik A to chyba chodzi o te nowe testy. Mój jak robił to jeszcze były te co w ustach musiał trzymać przez 12 godzin, ale wynik mało dokładny wychodził. Stąd pewnie te nowe testy :D

Gość dobranasza
Glowa do gory i nie czytaj tych bzdur co wypisuje tu poniektorzy. Prawdopodobienstwo ciazy jest prawie zadne, ale na przyszlosc pamietajcie, aby zakladac przerwatywe nawet do pettingu. Czekaj spokojnie na miesiaczke. Jesli zacznie sie ona opozniac (co jest prawdopodobne ze wzgledu na stres, ktory przezywasz), zrob test dla uspokojenia, ale pamietaj, zeby nie robic go przed terminem oczekiwanej miesiaczki. Trzymaj sie!

Gość malutka16
Dobranasza dziękuję za konkretną odpowiedź będę czekała z mocnym stresem bo szybko mi nie przejdzie.

Gość gość
dobranasza , mam do ciebie pytanie z innej dziedziny kiedys gdzies pisalas o tabletkach poronnych czy moglabys napisac gdzie mozna takie zamuwic ??

Gość gość
dzieci nie powinny brac sie za sex

Gość gość
Pierwsze popytaj panią w gimnazjum w jaki sposób należy otworzyć ci/pkę .