Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dzieciate udowadniaja potrzebe posiadania dzieci

Polecane posty

Gość gość

puste krolice

Gość wyluzooowana
Które dzieciate niby udowadniają? ja mam dwoje i nikogo nie namawiam. Zostałam mamą w wieku 37 lat i wcześniej nic sobie nie robiłam z tego miauczenia rodziny i znajomych, a wy aż musicie się po internetach żalić? Jak mnie to zaczęło irytować w końcu po 10 latach :P To mówiłam, że mam raka narządów rodnych i wycięli mi macicę :P Miny idiotów bezcenne i miałam święty spokój! a jak urodziłam dzieci to nikt nie zapytał co z tą macicą domyślili się że to taka złośliwość z mojej strony była :D Radzę opracować jakiś dobry tekst - zwłaszcza dla dalszych znajomych spotykanych sporadycznie na ulicy :) Miejcie jaja i róbcie jaja, bo inaczej się żyć nie da na tym świecie!

Gość gość
a po wuj mam komuś sie tlumaczyc, moje życie i odpieprz tym dzieciatym odemnie

Gość gość
Buhaha dobre z tym rakiem :D Tylko to u wielu osób nie przejdzie bo taki zabobonny strach żeby nie wywoływać złego :)

Gość gość
Ja mowie prawde nie chce ,nie lubie dzieci .nie mam cierpliowsci ,nie mam zamiaru niszczyc ciala ani cyckow :O x x xx to sa dopiero miny hahah :D:D:D

Gość gość
wywoluje to sie filmy z wyjazdow na kolonie dziecko

Gość gość
18.51 poluzuj se majty

Gość gość
ja nie wiem w jakim środowisku wy sie obracacie, ale mnie nikt do posiadania dzieci nie namawiał. Nawet w pracy mam wiecej bezdzietnych niz dzietnych i jedni drugim nie przeszkadzają. Pewnie z jakiegos niewykształconego środowiska pochodzicie.