Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winder07

Pociąga mnie koleżanka, ale nie chcę z nią zwiazku

Polecane posty

Gość winder07

Witam, Mam 24 lata. Mam problem, otóż strasznie pociąga mnie koleżanka, mógłbym się z nią kochać non-stop, ale nie chce z nią być w związku. Ona chyba by chciała, lecz gadamy ze sobą jakby na poziomie "friends with benefits". Nie wiem co robić? Boję się, że jak za daleko się posunę, to ona zakocha i zechce związku. Co robić?

Gość gość
Na początek rozważ to czy ostre bzykanie jest warte tego żeby raz ja przeleciec i urwać kontakt czy lepiej mieć kokezanke

Gość gość1111111
a może koleżanka jest warta tego by lepiej ją poznać. Teraz nie chcesz z nią związku, ale jak pobędziesz z nią przez więcej czasu to nie będziesz chciał jej zostawić samej nawet na chwilę. :)

Gość winder07
Ja ją znam 3 lata. Chodzi o to ze ona poszłaby ze mną do łóżka pewnie gdybym z nią trochę pobył. Nie wiem co robić, z jednej strony mam niesamowitą ochotę na nią, ale związek nie wchodzi w gre... za dużo o niej wiem

Gość gość
Ona ma na imie Paulina?

Gość gość
no raczej tak, jak już się prześpi to już będzie Cie męczyć smsami i telefonami, uważając, że nabyła do Ciebie wszelkie prawa własności :) ....no i to Cię do niej zniechęci, będziesz jej unikał, ona będzie co najmniej zawiedziona ... . zastanów się, może po prostu ogranicz kontakt ....