Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze trafiam na falszywe kolezanki

Polecane posty

Gość gość

Dlatego teraz powiedzialam sobie dosc. Za kazdym razem sie rozczarowawalam. Mam dosc ich telefonow, z pytaniami co u mnie. Same nic nie powiedza, u nich wszystko jest ok, A za plecami obrabiaja d**e.

Gość gość
Tez tak mam.Nie mam juz sily i ochoty na nowe przyjaznie moj maz po 20 latach jest moja najlepsza " przyjaciolka"

Gość gość
Wszystkie SA niby takie idalne a u wszstkich to samo patologia pijanstwo depresje,upadlosc finansowa dlugi ,dzieci nie otrzymuja promocji do kolejnej klasy.Kazda daje rady jest najmadrzejsza jej Rodzina jest idealna a nie potrafia ogarnac swojego balaganu.

Gość gość
Bo zapewne więcej od nich prezentujesz,koleżanki to bite suczki !! Nigdy więcej koleżanek na dystans je trzymaj

Gość gość
ja tez sie przejechalam kilka razy i dzis mam prawie 40 lat i ani jednej przyjaciolki, same znajome i kolezanki. i na dystans. nic osobistego nie mowie.

Gość gość
ja mam prawie 30 lat i też się przejechałam na "przyjaciółkach"... wszystko fajnie ale do czasu, gdy nie masz lepiej od nich

Gość gość
Ja mam ten komfort ze pracuje w duzej firmie i tam mam mase " kolezanek" wygadamy sie ,wysmiejemy ,super atmosfera ale nie mamy kontaktu prywatnie i To mi odpowiada .Nigdy nie pozwole juz wejsc zadnej kolezance z butami w moje prywatne zycie ,namieszac i obgadac

Gość gość
o też bym tak chciała, mieć koleżanki w pracy i tyle, bez mieszania się w życie prywatne :)

Gość gość
Te wszystkie przyjaznie SA takie sztuczne ,na pokaz kazda chce byc lepsza ,albo jak najwiecej skorzystac z tej przyjazni.Dzwonia tylko jak cos potrzebuja...a jak my chcemy sie spotkac to nigdy nie maja czasu ,nie ma szczerej przyjazni w tych czasach nie wierze...

Gość gość
Tez nie posiadam.….

Gość gość
Mam to samo, obecnie nie mam nawet kolezanek. No chyba ze w pracy - to wystarczy. Jak juz mialam to byly tak zaklamane, zawsze wiedzialam, ze jak im cos powiem to zaraz wszyscy beda wiedziec. Z niektorymi zrwalam nawet kontakt. Jest mi lepiej. Naprawde. Mieszkam za granica moze dlatego, polki tutaj to porazka.

Gość gość
ja mam zawistne i do tego papugi, ktore ubieraja sie jak ja, coz za pociecha :D :P

Gość gość
Tez nie posiadam.….