Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

We Francji ludzie myślą, ze nic nie zrobiliśmy z holocaustem a IDA utwierdzi ich

Polecane posty

Gość gość

przekonania tylko czemu k***a nas winią? transporty do obozów były z całej Europy. My walczyliśmy z dwiema armiami, nasi ludzie na potęgę ginęli, Francja Miała Vichy, nam zesłali ulotki, to samo Brytole, a do nas są pretensję, ze nic nie zrobiliśmy. Katyń nie dostał Oscara, tylko j/e/b/a/n/a Ida.....;-/

Gość gość
nie wiem nie byłam na idzie ale na katyniu tak i film był do kitu

Gość gość
jezu, czlowieku o cyzm ty piszesz??? o hollywood!!! myslisz, ze oni na prawde zastanawiaja sie nad tym filmem IDA, jakimkolwiek przeslaniem, tym co przedstawia??? 90% nie ma pojecia gdzie lezy dokladnie polska, jest to historia w kraju, ktorego nie znaja, w jezyku, ktorego nie znaja a napisow polowa z nich nawet nie czyta :O zreszta malo ktow ogole tak naprawde ten film widzial :O w ameryce liczy sie to co AMERYKANSKIE, a przynajmniej anglojezyczne :O kategorie filmow nieangl. maja tylko dlatego by wypelnic dziure w calym tym pomysle o nagradzaniu przemyslu filmowego. maja w du/pie czy Ida byla prawdziwa, wymyslona, czy historia w ogole sie moglazdarzyc :O ich interesuja tylko i wylacznie 6 kategorii: najlepszy rezyser, film, aktor, aktorka, i aktor/ka drugoplanowi :O tylko i wylacznie bo zawsze dostaja te nagrody gwiazdy anglojezycznych filmow z nadzieja na rozwiniecie (lub ukontentowanie) kariery, a nie jakies filmy z dawnego bloku wschodniego :O wiec przestancie jezdzic po tym filmie w swietle tego co swiat zobaczyl bo swiat ma to gdzies :O ile wy takich filmow widzieliscie? rosyjskich, azerbejdzanskich, lotewskich itp. na ile jestescie pewnie, ze toco tam przedstawili to szczera obustronna prawda?

Gość gość
strasznie mnie martwi zdanie najbardziej tchórzliwego narodu Europy. Naprawdę 🖐️