Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na tym swiecie nie ma juz fajnych normalnych facetow

Polecane posty

Gość gość
najnormalniejszy na ero to Inu. 👄

Gość gość
a kto tu jest normalny i fajny:-D nie znam takich

Gość gość
W dzisiejszych czasach sex stał się formą rozładowania własnych potrzeb wynikających z popędu biologicznego. Biorąc pod uwagę tempo życia dzisiejsi ludzie sprowadzili go do zezwierzęcenia. W swojej pracy spotykam bardzo dużo młodych ludzi z zaburzeniami seksualnymi polegającymi na braku wiedzy o działaniu i odzialowywaniu na własne ciało lub ciało partnerki odbieranie bodźców seksualnych. Należy pamiętać że mózg jest organem który odpowiada między innymi za odczuwanie, spostrzeganie czy za odbiór przyjemności w tym wypadku odczuwanie przyjemności seksualnej. To mózg odpowiada za wysyłanie informacji do organów i części ciała odpowiedzialnych podniecenie po wcześniejszym przetworzeniu zebranych informacji. Dzisiejszy cudowny kochanek to taki który da partnerce kilkukrotną roskosz podczas jednego aktu pluciowego a nie taki który nie dotrwa do startu. Który będzie miał wiedzę jak działa kobiece ciało i jak je stymulować by przeżywać roskosz we dwoje a nie pozostawić ja w połowie drogi na szczyt.

Gość gość
Ja jestem normalny i fajny i normalnej i fajnej szukam

Gość gość
Mam 45 lata jestem normalnym miłym i pogodnym facetem który stawia na jakość a nie ilość. Jestem zafascynowany kulturą dalekiego wschodu którą wykorzystuję na codzien w tym w życiu erotycznym. Jeśli są tu panie zainteresowane tym tematem oraz które chciałyby pogadać ze mną zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam Radek.

Gość gość
Co konkretnie Cie interesuje? Kamasutra?

Gość gość
Kamasutra jest stworzona na podstawie filozofia czyli mózg i ciało. Z drugiej strony wątpię czy którejś parze udało się ją wykorzystać od A do Z

Gość gość
By życie seksualne było udane należy stwarzać atmosferę taka by partnerzy byli zafascynowani własnym ciałem. Zdarzało mi się że poprzez wykorzystanie odpowiednich technik dotyku partnerka osiągała orgazm bez penetracji w krótkim czasie.

Gość gość
Ale masz mniemanie o sobi co za palant

Gość gość
stwarzać atmosferę hahahahahaha teoretyk :-D

Gość gość
Może palant ale doświadczenie posiadam duże, którego brakuje facetom w dzisiejszych czasach bo w postępowaniu z kobietami zachowują się jak zwierzęta którzy myslą tylko o sobie a kobietę traktują jak przedmiot seksualny. Zresztą czego można oczekiwać od odmóżdżonych wystarczy przeczytać posty z ostatnich tygodni i te durnowate pytania nie mające nic wspólnego z tematami sexu, który powinien być przyjemnością dla obojga partnerów.

Gość gość
To musisz na forum szukać bo w realu nie mozesz wyrwać? Taki yebakteoretyk.

Gość gość
Tu nie szukam tylko dyskutuję. Nie preferuję forów internetowych do poznawania kobiet. Ale zdaje sobie sprawę że znajdują się kobiety które korzystają z tego rodzaju zawierania znajomości. Większość żyje w związkach które nie są dla nich szczęśliwe. I tylko w ten sposób mogą porozmawiać ewentualnie kogoś spotkać oczywiście jak \Pan i władca pozwoli wyjść z domu\

Gość gość
W końcu ostatnia wypowiedź normalnego faceta.

Gość gość
Przestań sam siebie wychwalać