Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlondynkaM

DENERWUJĄCY SĄSIEDZI

Polecane posty

Gość BlondynkaM

Witam. Od paru miesięcy mam problem z sąsiadami mieszkającym nade mną. Sytuacja wygląda tak: godzina 22:00 pukanie młotkiem lub wiercenie, godzina 00:00 robią pranie, pralka chodzi,02:00 pukanie jak by ktoś w szpilkach chodził i tak codziennie. Zwróciłam uwagę ale z fochem coś tam mruczeli. I dalej to samo jest . Codziennie. Co mam zrobić?

Gość gość
Jak nie słychać dźwięków bzykania to nie jest tak żle, chyba ze ciebie sąsiad puka?

Gość gość
Możesz zgłosić sprawe na policje.

Gość gość
,weggenommen im Super glu do ich zamka :-) nie wejdą do chaty

Gość gość
6 rano opera Wagnera czy innego wirtuoza. I tak codziennie. może jak się nie wyśpią to zrozumieją ból. tylko szkoda innych sąsiadów. :)

Gość BlondynaM
Chyba faktycznie zgłosze to policję ale nie chcę mieć wrogów z jednej strony. A z drugiej to nie wiem co robić. Apropo głupich komentarzy: Typu,ze sąsiad mnie puka. Puknac to Ty się w głowę możesz.

Gość gość
Zglos do Rady mieszkańcow .Niech oni się tym zajmą.Po cos przeciecież są tak ?

Gość BlondynaM
Zglosilam. Stwierdzili, że mam to sama sobie załatwiać i dogadać się. Piczki.,na nich też nie ma co liczyć.

Gość gość
co wy za ludzie jesteście wiecie w ogóle co to współżycie w społeczeństwie? u mnie sąsiedzi nie skarżą się jak o 3 w nocy tv oglądam tak samo ja do nich nie mam jak sobie imprezują po 22 a wy macie jakieś zawsze problemy

Gość BlondynaM
No sorry prać w nocy? Albo wiercic lub stukac młotkiem? Od tego jest dzień.

Gość gość
BlondynaM dziś Chyba faktycznie zgłosze to policję ale nie chcę mieć wrogów z jednej strony. A z drugiej to nie wiem co robić. Apropo głupich komentarzy: Typu,ze sąsiad mnie puka. Puknac to Ty się w głowę możesz. X wypukał bym jakąś młodą blondi;D

Gość BlondynaM
To idz sobie do agencji towarzyskiej napalencu Ty ;)

Gość gość
Nie powinnaś mieć wyrzutów ostatecznie oni też nie liczą się z tobą i hałasują a przecież każdyma prawo do życia w spokoju i ciszy Ja bym zgłosić to na policje.

Gość gość
wy chyba chorzy jesteście :O na prawdę nie macie nic do roboty jak słyszycie że sąsiad pierze

Gość BlondynaM
No w sumie prawda. Dziękuję wam za rady,kochani jesteście! :) Misie pysie

Gość gość
Jak sąsiad pierze to nie słychać chodzi o uciąźliwe zakłócanie spokoju.

Gość HansOppeln
w rajchu nie do pomyslenia!! pierwsza grzywna 500 ojro potem policja i sprawa w gerichcie

Gość BlondynaM
Akurat jak kładę się do łóżka spać to słyszę jak pierze albo stuka młotkiem czy czymś tam.

Gość BlondynaM
A teraz jak by piłkę sobie odbijali. Sama muszę sobie powodzenia w zaśnięciu życzyć. . .

Gość gość
weź kup sobie tabletki na uspokojenie bo w kłódce ptaki będą ci za oknem przeszkadzać :O

Gość BlondynaM
Ptaszki mi nie przeszkadzają ;)

Gość gość
i tak moim zdaniem to ty jesteś bardzo problemowa

Gość gość
wybadaj kiedy śpią ,wtedy dajesz...kaloryfery sufit ostra muza jak o 2 buszują o 5,6 rób dobrą pobudkę wtedy już można :-) a oni się nie wyśpią i pójdą następnego dnia wcześniej

Gość BlondynaM
Taa jasne. Ja problemowa? Zachowując się jak normalna kobieta? Nie wiem czy tym co tak piszą to nie przeszkadzałoby jak by ktoś walił czymś jak próbujesz po ciężkim dniu zasnąć? Albo robił inne rzeczy. Zadowolony/ zadowolona byś był/ była? . Większości ludzi to przeszkadza, mi też a to,że Tobie nie to już Twoja sprawa. Jak masz tak głupio pisać to po co w ogóle piszesz?

Gość BlondynaM
gość dziś wybadaj kiedy śpią ,wtedy dajesz...kaloryfery sufit ostra muza jak o 2 buszują o 5,6 rób dobrą pobudkę wtedy już można a oni się nie wyśpią i pójdą następnego dnia wcześniej . Haha dzięki za radę:P hahahaha, ale się uśmiałam: ):):):):)

Gość BlondynaM
W każdym bądź razie dziękuję tym co mi tutaj doradzili i tym co nawet poprawili mi tymi radami humor :). Więc wiem już co i jak tak że idę spać mam nadzieję, że nie zaczną Ci "kochani" sąsiedzi. Ale jak by co to dzięki waszym radą wiem co robić. Jeszcze raz dzięki bardzo no i dobrej nocy życzę każdemu ! :) i miłych sąsiadów! :P:):) Dobranoc misie pysie! :)

Gość gość
Nie ma za co blondyneczko: **